Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Trafikingenjör
Trafikingenjör till Upplands Väsby kommun  
 
Organisationen  
Upplands Väsby kommun är en organisation med stor vilja till ständig utveckling. Här lever vi efter mottot att både våga och göra.  
Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.  
 
Under 2016 utsågs kommunen till årets bästa samhällsbyggare och rankades dessutom på förstaplats som miljökommun i Stockholms län och tredje plats i sverigerankingen. Vi har en sammanhållen kärna och är Sveriges fjärde tätaste tätort. Kommunen genomför just nu flertalet stora infrastruktursatsningar som ett led i att bygga stad och skapa stadsmässighet. Du kan läsa mer om två av de största pågående exploateringsprojekten Väsby Entré och Fyrklövern via nedanstående länkar:  
 
Gata/park-enheten är en del av samhällsbyggnadskontoret och består av 12 tjänstemän och ett tjugotal driftpersonal. Enheten söker nu en trafikingenjör som vill vara en del av kommunens spännande utveckling.  
 
Uppdraget  
Arbetet som trafikingenjör är av varierande karaktär men handlar i huvudsak om att bidra med både bred och djup kunskap inom trafikfrågor, med tyngd på trafiksäkerhet, i kommunens samhällsbyggnadsprocesser. Du ansvarar för trafikutredningar och ser, i samråd med berörda myndigheter och andra parter i kommunen, till att trafiksäkerhetsåtgärder genomförs. Vidare hanterar du lokala trafikföreskrifter och dispenser samt ansvarar för att trafikanordningsplaner och schakttillstånd handläggs, beviljas och följs upp. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp  som, förutom dig, består av två trafikingenjörer och en gatuingenjör.  
 
Din nya arbetsplats är belägen i nyrenoverade lokaler på Anton Tamms väg, endast ett stenkast från pendeltågsstationen. Restiden med pendeltåg från Stockholms C och Uppsala C är cirka 30 minuter. Färdas du med bil finns goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till kontoret.  
 
Din profil  
Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning alternativt motsvarande kunskaper som anskaffats genom relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser att du tidigare arbetat i en liknande position, gärna i en kommun, och har goda kunskaper om den kommunala samhällsbyggnadsprocessen. Att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska är en självklarhet.  
För att lyckas i rollen är du prestigelös som person och har lätt för att samarbeta med andra. Du bygger naturligt relationer i arbetsrelaterade situationer samt är självgående och kvalitetsmedveten i ditt arbetsutövande.  
 
Kontakt
Välkommen med din ansökan!  
Välkommen att visa intresse snarast, dock senast den 28/5, genom att registrera CV och ett personligt brev via www.boardtalk.se. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig konsult Anna Hultkrantz, tel. 073 834 33 20.  
 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-10-01

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook