Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
undersköterska
Vi söker två medarbetare till vårt nya Trygghetsteam  
 
Teamets uppdrag är att underlätta och trygga den enskildes hemgång efter sjukhus och korttidsvistelse. Teamets arbetssätt ska utgå från ett salutogent synsätt och arbetssättet bygga på vardagsrehabilitering, där den enskildes resurser identifieras och stärks. En viktigt del i uppdraget är också att bistå biståndshandläggarna med kompletterande utredningar angående den enskildes förmågor i det egna hemmet.  
 
Teamet är nytt och kommer att starta upp i september 2017. Vi startar i projekt form med siktet att arbetsmetoden ska kunna ingå i den ordinarie arbetsstrukturen from april 2018.  
 
I en av tjänsterna ingår det att, förutom arbetet i hemmet tillsammans med den enskilde, ha ett samordningsansvar. I samordningsansvaret ingår att ansvara för själva teamet samt att vara kontaktperson mot kommunens biståndshandläggare.  
  
Kvalifikationer  
Vi söker medarbetare med lång erfarenhet av att arbeta inom hemtjänst eller personlig assistans / boendestödjare inom funktionsnedsättning. Gärna med formell utbildning som undersköterska eller likvärdig utbildning.  
Arbetet kräver att du har förmåga att ta egna initiativ, har lättare att se lösningar än problem och upplever det stimulerande att arbeta i team. Att dessutom har förmåga att arbeta utifrån struktur och planering, kunna hantera krav från omgivningen utan tappa fokus på uppdraget är en fördel.  
 
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Körkort erfordras.  
 
Övrigt  
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.  

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Enhetschef
Helena Löfquist 
08-590 971 53
Biträdande enhetschef
Elvisa Bajramovic 
0739104041
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Allmän visstidsanställning

TILLTRÄDESDATUM
20170901

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook