Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Enhetschef beroendeenheten
Välkommen till Beroendeenheten i Upplands Väsby kommun
Beroendeenheten är en av sex enheter inom Individ och familjeomsorgen i Upplands Väsby kommun. Individ och familjeomsorgen tillhör social och omsorgskontoret. Vi arbetar med  missbruksvård både som  myndighet och som  utförare för vuxna från 18 år och uppåt. Enheten är alltså en integrerad verksamhet med socialsekreterare, behandlare och behandlingsassistenter  i tätt samarbete men också med tydliga yrkesrollsgränser. En stor del av vår verksamhet är insatser på hemmaplan.  Vi är ca 15 medarbetare. Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang  och vi arbetar i rymliga ljusa lokaler i nära anslutning till Upplands Väsbys pendeltågsstation. 
Vi söker dig som vill leda verksamheten framåt genom att ta tillvara medarbetarnas kompetens och ambitioner. Till din hjälp har du, förutom de engagerade  medarbetarna, en ledningsgrupp som består av en IFO-chef  och fem enhetschefskollegor,   
verksamhetscontroller, kvalitets- och utvecklingsledare, HR-specialist, öppenvårdssamordnare och en administrativ assistent.   
 
Arbetsuppgifter   
Som enhetschef leder du arbetet med ansvar för resultat, personal och budget på Beroendeenheten. Du ansvarar för kvalitets-och verksamhetsutveckling inom enheten och är ansvarig som en del av ledningsgruppen inom IFO för vår gemensamma verksamhetsutveckling. 
 
Vi erbjuder dig som enhetschef i Upplands Väsby kommun en utvecklingsinriktad och spännande verksamhet med en erfaren ledningsgrupp som trivs ihop och hjälps åt. Du kommer självklart att få en individuell introduktions- och kompetensutvecklingsplan. I rollen som enhetschef hos oss ges du möjlighet att anpassa dagarna så att både arbete och livets övriga delar får utrymme. 
 
Vi är måna om att du ska må bra och din roll som chef erbjuds du både det stöd och den utveckling du behöver. Som nyanställd i kommunen erbjuds du deltagande i ett internt nätverk som en del i din introduktion och kompetensutveckling. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.    
 
Kvalifikationer   
Vi ställer krav på adekvat akademisk utbildning, socionom eller högskoleutbildning som bedöms som likvärdig. Vi vill ha dokumenterad  ledarerfarenhet, samt arbetslivserfarenhet och kunskap inom beroendeområdet. Du behöver dessutom besitta kunskaper i samsjuklighetsområdet.  Du är modig, tillgänglig och uppskattande i ditt ledarskap. Det är också viktigt att du är en handlingskraftig chef med god förmåga att prioritera.   
 
För att lyckas med uppdraget behöver du vara en närvarande, engagerad och trygg ledare som kan vägleda och kan coacha dina medarbetare. Hållbart medarbetarengagemang och delaktighet är något som du värdesätter och du har ett starkt intresse för att utveckla verksamheten tillsammans med dina engagerade och kompetenta medarbetare.   
 
Du ser vinster av och verkar aktivt för utveckling av gott samarbete inom kommunen, med närstående och fackliga parter. Du är en tydlig kommunikatör med fallenhet för samverkan och samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Enhetschef
Eva Pihlblad-Andersson 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook