Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Speciallärare
Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"
Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 740 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Väsby skola växer nu till nästa läsår då vi utökar våra lokaler för att kunna ta emot ytterligare ca 200 elever. Våra arbetslag är fördelade så att de arbetar med elever från två årskurser/arbetslag. Vi har profilklasser i science, musik och bild/idrott och hälsa från åk 4-9. Skolan är digitalt välrustad  samt har eget bibliotek förlagt i F-3 byggnaden. Vi söker nu en speciallärare för de äldre eleverna åk 6-9.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att ingå i skolans arbetslag Spec. Uppdraget som speciallärare kommer att vara riktat mot och för skolans åk 6-9. Du kommer att samarbeta/samverka med  övriga speciallärare/specialpedagog på skolan samt ingå i skolans elevhälsoteam.
Du har en viktig funktion att bistå med att:  
 
• identifiera, analysera och medverka i förebyggande arbete och med att undanröja hinder i olika lärmiljöer   
• vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i frågor som rör språk-, skriv- och läsutveckling och matematikutveckling.  
• självständigt genomföra uppföljning och utvärdering    
• planera och genomföra pedagogiska insatser i undervisningen  
 
Vem är du?  
Du är en glad, positiv och kreativ person som vill bidra med dina specialpedagogiska  kunskaper och kompetens till Väsby skola. Vi ser att du är utbildad speciallärare. För att trivas hos oss är du en person som har nära till skratt, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och trivs i samarbete med andra pedagoger. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Biträdande rektor
Ola Fjällborg 
08-59097812
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2017-08-10

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook