Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Ekonomihandläggare till utbildningskontoret
Välkommen till oss på utbildningskontoret!
Utbildningskontoret arbetar övergripande med samtliga utbildningsverksamheter i kommunen. Vårt uppdrag är att utifrån utbildningsnämndens prioriteringar ge stöd och göra uppföljningar av verksamheterna såväl kommunala som privata. Vi är ett relativt litet kontor med cirka 15 medarbetare som kännetecknas av god stämning och tätt samarbete.
 
Hur ser din arbetsdag ut?  
Din roll hos oss innebär att kontera och attestera fakturor, följa upp underlag för utbetalningar, ersättningar och ersättningsnivåer. Du arbetar med att säkerställa volymberäkningar (i system som Qlikview och UEDB). Utöver detta innebär rollen att utifrån framtagna rutiner handlägga ansökningar om bland annat statsbidrag, resebidrag, inackorderingsbidrag, förlängda studier. Som ekonomihandläggare kommer du även att vara vara delaktig i kontorets budget- och bokslutsarbete. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma.
 
Dina tidigare erfarenheter  
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper och erfarenhet inom ekonomiadministration/redovisning. Dina kunskaper i att arbeta med Excel är mycket goda. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom utbildningsområdet.
 
Vem är du?  
Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är duktig på att arbeta självständigt. För att lyckas i rollen krävs det att du har förmågan att prioritera och arbetar uthålligt och effektivt. För att trivas och passa som ekonomihandläggare hos oss är du en person som är serviceinriktad med mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Välfärdscontroller/Enhetschef
Henrik Malmström 
08 - 590 971 61
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook