Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Miljöinspektörer
Miljökontoret
Miljökontoret i Upplands Väsby består av ett trevligt och kunnigt gäng på 18 personer. Kontoret är uppdelat i olika ämnesgrupper (miljöskydd, hälsoskydd och livsmedel/alkoholtillsyn). Till kontorets verksamhet hör även kommunens naturskola.
 
Vi söker nu två vikarierande miljöinspektörer till kontoret. 
Arbetsuppgifter  
Det ena vikariatet innebär arbetsuppgifterna i huvudsak tillsyn och prövning enligt miljöbalken inom området hälsoskydd. Det andra vikariatet innebär en allmän resursförstärkning till kontoret och man kommer få arbeta inom hela miljö- och hälsoskyddsområdet. Vi använder just nu ärendesystemen Ecos (men kommer hösten 2017 byta till EDP Vision) och Lex.     
 
Kvalifikationer  
Du är utbildad miljöinspektör eller har annan likvärdig naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå. Du har också god kännedom om aktuell lagstiftning. Då arbetet utförs runt om i hela kommunen krävs B-körkort men du behöver inte ha tillgång till egen bil. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på ett miljökontor.
 
Tjänsten innebär mycket självständigt arbete men förutsätter även en god samarbetsförmåga.  
Eftersom arbetet innefattar många kontakter med verksamhetsutövare och allmänhet är det viktigt att du är utåtriktad, positiv och tydlig samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad, drivande och avslutar de arbetsmoment du ansvarar för.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Arbetstid/varaktighet  
Båda tjänsterna är visstidsanställningar t.o.m 31 december 2017.  
Båda tjänsterna är heltidstjänster.
Tillträde sker snarast.
  
OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post. 
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande allt eftersom ansökningarna kommer in.  

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Miljöchef
Anna von Axelson 
08-590 973 72
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Allmän visstidsanställning

TILLTRÄDESDATUM
snarast

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook