Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Runby skola söker en svenska som andraspåkslärare
Runby skola ligger naturskönt vid Runbyskogen i kommunens västra delar. Med närhet till Mälaren men på 15 min.promenadväg från pendeltåget. Skolan har ca.700 elever från förskoleklass till åk 9 samt grundsärskola åk 1-9.  
Vår profil är Hälsa-Idrott-Friluftsliv, vilket innebär att samtliga elever får mer och fler upplevelser än vad som ryms inom ordinarie undervisning. Skolan växer och har i dag tre paralleller upp till och med årskurs 5 och två paralleller från årskurs 6 till 9.  
 
Vi söker nu en engagerad SVA lärare med höga och positiva förväntningar på eleverna och som har en helhetssyn på uppdraget.
 
Arbetsuppgifter
 Du handleder lärare och undervisar elever i åk 4 och 5 tillsammans med läraren i klassen eller i eget undervisningsrum i mindre elevgrupper. Du kommer att ingå i arbetslag 4-5 samt ha ett nära samarbete med skolans övriga pedagoger.
 
Dina tidigare erfarenheter  
Vi vill att du har ett helhetstänkande där samarbete och goda relationer är ledord. I ditt arbete ser vi att du är van att integrera digitala verktyg. Du har ett handledande förhållningssätt och är van att hantera svåra samtal med elever och föräldrar. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever, föräldrar och skolledning.
 
Vem är du?  
För att trivas hos oss är du en person med stort engagemang och samarbetsvilja.  
Du är duktig på att se möjligheter och på att handleda dina kollegor.  
Du är även ansvarsfull och självständig.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi intervjuar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.
 
Välkommen till oss i Runby!

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2016-08-11

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-31

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook