Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Projektledare/ Informationsansvarig/ Avfallsutvecklare på Kretsloppsenheten
I denna roll har du möjlighet att påverka kommunens 41 000 och regionens 500 000 invånare till en mer hållbar och miljövänlig livsstil. Dina projekt och ditt arbete har direkt inverkan på andra människors vardag. Här kan du skapa verklig skillnad. Vårat gemensamma arbete skapar ringar på vattnet och inspirerar andra företag och kommuner i hela Sverige.
 
Upplands Väsby och kretsloppsenheten vann 2016 pris för att vara Sveriges bästa återvinningskommun. Vi har satsat mycket på både resurser och antal anställda för att göra skillnad och utföra projekt. Enheten består med dig av fem anställda som i ett projektbaserat arbetssätt driver ansvaret för kommunens avfallshantering. Vi är en strategiskt utvecklande organisation som arbetar proaktivt med avfallshantering.
 
Hur ser din arbetsdag ut?  
Du ansvarar och driver tillsammans med en kollega kärnan i enhetens verksamhet, insamlingen av avfall. Du driver arbetet projektbaserat i samarbete med konsulter och leverantörer. I rollen har du flera kontaktpunkter med kunder, leverantörer, konsulter, politiker och kollegor. Du arbetar mot det övergripande målet att öka insamlingen av matavfall. Detta gör du genom att driva projekt, temadagar, informationsspridning, marknadskampanjer och events. Du har också möjlighet att själv initiera idéer och hitta nya vägar för att öka engagemanget i kommunen. Dina arbetsdagar innehåller bland annat möten, rapporteringar, kommunikation och planering.
 
Vem är du?
Likt oss på enheten brinner du för miljön och vill skapa skillnad i samhället. Då du driver många projekt är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt med kvalitetsmedvetenhet. Vi är en grupp på fem personer och har möjlighet att jobba strukturerat och proaktivt i vårt arbete. Eftersom du också har kontakt med flera olika parter är det viktigt att du trivs i en relationsskapande roll. En roll där du lyssnar in flera perspektiv och samtidigt för ditt arbete framåt. Du har veckomöten och stöd av chefen för enheten men förväntas driva ditt arbete självgående. Du trivs i roller med mycket eget ansvar.
 
Vid start får du utbildning inom bland annat projektledning. Eftersom arbetet hos oss innebär en bredd av arbetsuppgifter och olika kompetensområden behöver du inte vara expert på ett specifikt område utan vi söker dig med viljan och engagemanget att lära och utvecklas hos oss.
 
Erfarenhet:
  • Projektbaserat arbete
  • Självgående ansvarat för projekt eller liknande uppdrag
  • Tidigare erfarenhet av avfallshantering/-insamling (meriterande)
  • Kommunikations-/informationsarbete (meriterande)
Utbildning:
  • Universitetsexamen (meriterande)  
Språk:  
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
  • Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
 
Övrigt    
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.   

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Avfallschef
Fredrik Karlsson 
0859097199
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-28

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook