Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
FRITIDSPEDAGOG TILL BREDDENSKOLAN
Välkommen till oss på Breddenskolan!
 
Upplands Väsby växer och Breddenskolan utökar sin personalgrupp och söker dig som är Fritidspedagog och gärna lärare i ytterligare ett ämne!  
 
Breddenskolan är en F-5 skola med ca 375 elever. Skolan består av tre skolhus, Sommargården, Vintergården och Höstgården. Skolan är belägen i ett område med blandad bebyggelse och nära till skog och möjligheter till uteskola och utevistelse. Breddenskolan har ingen "Uteprofil" men utevistelse finns på elevernas schema! Skolan har deltagit i mattelyft och läslyft och har detta år satsat på att utveckla de digitala arbetssätten. Hela skolans personal har deltagit i #digiskol, en kommunal satsning på de digitala verktygen. Vi har hög andel legitimerade lärare och ställer upp för varandra i vårt gemsamma mål, Alla-i-mål!  
 
Inför läsåret 2017/2018 gör vi om vår inre organisation till en parallell organisation, F-5 fördelad på de olika skolhusen. Det innebär att fritids för eleverna i F-2 finns på Sommargården och för 3-5 på Vinter- och Höstgården.
 
Arbetsuppgifter 
Utifrån din kompetens och erfarenhet kommer du att arbeta nära de övriga pedagogerna i arbetslaget för att skapa en kreativ fritidstid för eleverna. Samverkan mellan pedagogerna är kollegial och man strävar efter att nyttja alla pedagogers kompetenser. Elever och lärare arbetar med programmering och skapande med microbits i undervisningen där fritids blir ett fint komplement. Tänk att t.ex. göra en stegräknare och sätta upp mål tillsammans med eleverna! Skolans It-grupp håller workshops för skolans olika yrkeskårer för att alla ska känna att de behärskar de digitala verktygen.  
 
Vi söker dig som är fritidspedagog/har lärarutbildning för fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på fritids. Kunskaper i ett annat ämna som t.ex. träslöjd och/eller goda IT-kunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt i din yrkesroll. Du har förmåga att skapa goda relationer och kan kommunicera väl med elever, vårdnadshavare och övrig personal. Som person kan du inspirera och engagera eleverna och möta dem utifrån deras individuella förutsättningar. Vi ser att du har en positiv inställning. Du är intresserad av ämnesövergripande arbete och tycker om att samarbeta. Du har en god empatisk förmåga.

Du är vidare bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vi ser även att du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap samt är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Dessutom är du flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar och kan se frågor i ett större perspektiv. 
 
 
 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
17-08-07 eller snarast möjligt

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-06

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook