Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Förskollärare Väsby skola
Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"
Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 730 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Skolan växer nu ytterligare med ca 150 elever inför läsåret 17/18 och med ytterligare nya lokaler. Våra arbetslag är fördelade så att de arbetar med elever från två årskurser/arbetslag. Vi har profilklasser i science, musik och bild/idrott och hälsa från åk 4-9. Väsby skola växer och får fler förskoleklasser till läsåret 17/18 och behöver därför nu ännu en förskollärare som vill bli medarbetare hos oss.  
 
Hur ser din arbetsdag ut?  
Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar med eleverna i förskoleklass på förmiddagarna samt fritidsverksamheten på eftermiddagarna. Du kommer att ingå i arbetslag F-1 där du samarbetar med de andra förskollärarna, fritidspersonal och lärare.  
  
Vem är du?  
Du är en glad, positiv och kreativ person som vill bidra med dina pedagogiska  kunskaper och kompetens till Väsby skola. Vi ser att du är behörig förskollärare med erfarenhet. För att trivas hos oss är du en person som har nära till skratt, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och trivs i samarbete med andra pedagoger. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ. Då rollen innebär många och täta kontakter med vårdnadshavare ser vi att du kan etablera och utveckla goda relationer.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2017-08-10

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-04

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook