Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Bildlärare åk 4-9 Väsby skola
Väsby skola 
Väsby skola är en kommunal grundskola (f-9) centralt belägen i Upplands Väsby, nära pendeltåg och köpcentra. Resa från Stockholms centralstation tar ungefär 25 minuter. Själva skolan består av fyra hus belägna runt en gemensam skolgård. Lokalerna är väl anpassade för vår undervisning med specialsalar för bland annat kemi, fysik, slöjd, hemkunskap, bild och musik. Vi har också en egen, nyrenoverad idrottshall. Vi satsar aktivt på IT och alla elever i åk 7-9 har egna bärbara datorer, samt tillgång till datorer och I-pads för lägre årskurser. Alla lärare använder sig av en digital skolplattform för planering, genomförande och bedömning av undervisningen.  
Hos oss går ca 700 elever. Vi har profilerna Allmänna klasser, Musikklasser och Scienceklasser från årskurs 4-9.  
 
På Väsby Skola arbetar vi med kollegialt lärande och formativ bedömning som metod. Vi lägger också stor vikt vid att arbeta språkstärkande i alla ämnen. Delaktighet utgör grunden för vår värdegrund. Av dig krävs ett intresse för pedagogiska och metodiska frågor samt en god samarbetsförmåga med såväl elever, personal och inte minst föräldrar. Känner du igen dig i detta så är vi en skola för dig.  
Arbetsuppgifter  
Du har nu möjlighet att bli bildlärare för årskurs 4-9. Du kommer att planera, genomföra och utveckla bildundervisningen på skolan. Du kommer också att ha bildundervisning i profilklass (Allmän klass) med inriktning Bild. Möjlighet för samarbete med Väsby Konsthall finns också.  
Kvalifikationer  
Legitimerad bildlärare med inriktning årskurs 4-9. Intresse för digitalt lärande är en förutsättning och kunskaper och erfarenheter inom området är en merit. Du behöver vara ordningsam, strukturerad och flexibel, men även kreativ och ha framåtanda.  

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2017-08-10

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-04

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook