Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Elevassistent Väsby skola
Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"  
Väsby skola är en kommunal F-9-skola med 730 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Våra arbetslag är fördelade så att de arbetar med elever från två årskurser/arbetslag. Vi har profilklasser i science, musik och bild/idrott och hälsa från åk 4-9. Skolan är digitalt välrustad samt har ett eget bibliotek förlagt i F-3 byggnaden.  
 
Vi söker nu en elevassistent till förskoleklass och en pojke som talat med teckenstöd.
Arbetet består av att hjälpa och stödja en elev(pojke) i förskoleklass som talar med hjälp av teckenstöd. Detta förutsätter att du som söker tjänsten har den kompetensen och kan vara ett stöd för eleven. 
 
Vem är du?
Du är en engagerad person som vill göra skillnad. Du har erfarenhet av elevassistentarbete. Att etablera goda relationer med elev vårdnadshavare och lärare är för dig en självklarhet.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
75%

ANSTÄLLNINGSFORM
Allmän visstidsanställning

TILLTRÄDESDATUM
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-04

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook