Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Musiklärare 50% Väsby skola
Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"
Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 700 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Våra arbetslag är fördelade så att de arbetar med elever från två årskurser/arbetslag. Vi har profilklasser i science, musik och bild/idrott och hälsa från åk 4-9. Skolan är digitalt välrustad  samt har eget bibliotek förlagt i F-3 byggnaden. 
Vi söker nu en musiklärare på 50% vikariat som sträcker sig över hela läsåret 17/18.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta tillsammans med de andra tre musiklärarna. Din arbetsdag/vecka är schemalagd när det gäller såväl undervisning, mentorstid, egen planering samt gemensam tid för kollegialt lärande.
 
Vem är du?  
Du är en glad, positiv och kreativ person som vill bidra med dina pedagogiska  kunskaper och kompetens till Väsby skola. Vi ser gärna att du är behörig musiklärare och gärna med erfarenhet från musikklasser. För att trivas hos oss är du en person som har nära till skratt, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och trivs i samarbete med andra pedagoger. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
50%

ANSTÄLLNINGSFORM
Vikariat

TILLTRÄDESDATUM
2017-08-10

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-04

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook