Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Hyresadministratör
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor drygt 42 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv. Nya byggprojekt pågår på flera håll i kommunen och nya områden planeras. Genom en hållbar tillväxt ska Upplands Väsby visa vägen till ett hållbart samhälle.  
Kommunen har visionen ”Väsby vågar och gör”. Upplands Väsby deltar, och har deltagit, i många forsknings- och utvecklingsarbeten och blir med detta som bakgrund ofta inbjudna i utvecklingssammanhang.  
Upplands Väsby fick 2016 ta emot Dagens Samhälles pris som ”Årets samhällsbyggare”.  
Kommunen fick priset för planeringen av byggprojektet Fyrklövern som ska ge 1 700  
nya bostäder intill Väsby Centrum med ett väl genomtänkt system för samverkan mellan byggherrar och kommun för att nå långsiktig gemensam kvalitet.  
 
Hyresadministratör till Fastighetenheten  
 
Arbetsuppgifter:  
I din roll som hyresadministratör ansvarar du för hanteringen av hyreskontrakt, som t ex hyresaviseringar till både externa och interna hyresgäster, arkivering, bevakning av kontraktstider samt rapportering till affärsområdesansvariga gällande kontraktens uppsägningstider mm.  
Du arbetar i systemet INCIT med hyres-, och arrendeavisering och uppföljning  
Du kommunicerar med våra hyresgäster i olika frågor som rör t ex kontraktens innehåll.  
Du är delaktig i budgetarbetet när det gäller hyresintäkter samt hyreskostnader.  
Du deltar också aktivt i framtagande av processbeskrivning inom ansvarsområdet samt upprättar hyresavtalsförslag.  
 
Din bakgrund  
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och dokumenterad erfarenhet som administratör, helst från fastighetssidan med t ex hyresadministration. Det är en fördel om du har vana från att arbeta i INCIT.  
Du har goda kunskaper i att kommunicera och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.  
Du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann samtidigt som du kan se helhetsperspektivet. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter både externt och internt är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att arbeta i team med andra. Du är positiv, lösningsorienterad och har eget driv.  
 
Vårt erbjudande  
Vi söker dig som vill vara en del av Upplands Väsbys framgång och framtid. Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig möjligheter på en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter och spännande projekt.  
 
Upplands Väsby kommun är rankad som en av Sveriges mest populära arbetsgivare och blev 2017 utsedd till Årets Employer Branding-kommun och har därmed utmärkt sig i sitt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare.  
Hos oss är du med och utvecklar hållbara lösningar. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetenser inom olika områden som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.  
 
Intresseanmälan  
Vi samarbetar med SOURCE i detta rekryteringsärende. Lämna din intresseanmälan via Source hemsida:https://source-executive.positionett.se/assignments.php?grupp=Specialister&lang=SE
snarast möjligt men senast den 31 augusti. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande. Har du frågor kontakta rekryteringskonsult Ingela Papinski på Source, tel. 0705 – 76 18 76, ingela.papinski@source-executive.se Välkommen!  
 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-31

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook