Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Byggprojektledare fastighetsenheten
Mitt emellan två universitetsstäder, Uppsala och Stockholm, ligger Upplands Väsby. Här bor drygt 42 000 invånare, som har tillgång till bra kommunal och kommersiell service. Närheten till naturen, var du än befinner dig i kommunen, ger utmärkta möjligheter till ett varierat friluftsliv.  
 
Nya byggprojekt pågår på flera håll i kommunen och nya områden planeras. Genom en hållbar tillväxt ska Upplands Väsby visa vägen till ett hållbart samhälle.  
Kommunen har visionen ”Väsby vågar och gör”. Upplands Väsby deltar, och har deltagit, i många forsknings- och utvecklingsarbeten och blir med detta som bakgrund ofta inbjudna i utvecklingssammanhang. Kommunen samarbetar med KTH, SU, SLU och Konstfack i en rad projekt och deltar också i samarbetsprojekt i olika kommunala nätverk inom hela samhällsbyggnadsområdet. Dessutom finns en rad samverkansprojekt med närliggande kommuner (ABC-samarbetet, Arlandaregionen m.fl.).  
Stadsbyggnadsdagen arrangerades 2016 för nionde året i rad av Upplands Väsby. Dagen är en av de viktigaste arenorna för stadsbyggande i Sverige.  
Upplands Väsby fick 2016 ta emot Dagens Samhälles pris som ”Årets samhällsbyggare”.  
Kommunen fick priset för planeringen av byggprojektet Fyrklövern som ska ge 1 700 nya bostäder intill Väsby Centrum med ett väl genomtänkt system för samverkan mellan byggherrar och kommun för att nå långsiktig gemensam kvalitet.  
 
Två byggprojektledare 
Till fastighetsenheten på kontoret för samhällsbyggnad söker vi nu två projektledare som har vilja och engagemang att hantera komplexa projekt och driv att vara med att utveckla och utvecklas tillsammans med oss.  
Vi söker dels en erfaren byggprojektledare, dels en nyutexaminerad/junior byggprojektledare.  
 
Dina arbetsuppgifter:  
Fastighetsenhetens grunduppdrag är att vårda och sköta fast egendom, bygga och anlägga fast egendom, ansvara för kommunens lokalförsörjning samt fastighetsutveckling av kommunens bebyggda och obebyggda fastigheter.  
I vår uppdragsportfölj finns allt från stora samhällsbyggnadsprojekt med nya skolor och vårdboenden till löpande underhållsprojekt och hyresgästanpassningar. Idag är vi ca 25 medarbetare. Som projektledare bidrar du genom hela processen, från tidiga skeden, produktion, driftsättning till garantihantering. I rollen som projektledare ansvarar du för att samordna och följa upp projekt. Det är ofta flera olika delar som spänner över många olika kompetensområden som ska koordineras. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till fastighetschefen.  
 
Din bakgrund:  
Vi söker dig med minst 5-10 års erfarenhet av projektledning inom bygg eller fastighetsområdet och som vill fortsätta utvecklas i många olika spännande projekt. Du har erfarenhet från branschen antingen som beställare, konsult eller i utförandeledet från produktionen. Hos oss får du möjlighet att växa med komplexa och utmanande projekt! Utbildningsmässigt är du troligtvis högskole- eller civilingenjör.  
Vi söker även dig med mindre praktisk erfarenhet, men med en utbildning som passar i gruppen och som vill börja din resa i arbetslivet hos oss för att fylla på erfarenhetsbanken och genom att bistå projekten, på sikt bli den erfarna projektledare som beskrivs ovan.  
Som person ser vi att du är driven, engagerad och naturligt kundfokuserad. Självklart är du resultat- och målinriktad och brinner för att, åt de kommunala verksamheterna, bygga hus som är en bidragande del av ett levande och hållbart samhälle.  
 
Vårt erbjudande:  
Vi söker dig som vill vara en del av Upplands Väsbys framgång och framtid. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig möjligheter på en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter och spännande projekt.  
 
Upplands Väsby kommun är rankad som en av Sveriges mest populära arbetsgivare och blev 2017 utsedd till Årets Employer Branding-kommun och har därmed utmärkt sig i sitt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare.  
Hos oss är du med och utvecklar hållbara lösningar. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!  
Intresseanmälan  
Vi samarbetar med SOURCE i detta rekryteringsärende. Lämna din intresseanmälan via Source hemsida:https://source-executive.positionett.se/assignments.php?grupp=Specialister&lang=SE

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-31

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook