Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Biträdande Enhetschef till Brobacken
Är du intresserad av ledarskap och att utveckla en relativt nystartad arbetsplats? 
Vi söker dig som är intresserad av att tillsammans med enhetschef och ytterligare en biträdande enhetschef utveckla och leda Brobackens äldreboende. 
 
Arbetsplatsbeskrivning 
Brobacken är ett nybyggt äldreboende som ligger intill Messingen och pendeltågsstationen i centrala Upplands Väsby. Boendet består av 76 lägenheter fördelat på åtta avdelningar varav sex för personer med demensdiagnos och två för personer med stort omvårdnadsbehov. Vi arbetar i team bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut och vid behov läkare. Brobacken är ett utbildningsäldreboende, vilket innebär att vi samarbetar med vårdhögskolor och universitet för att kontinuerligt få ny kunskap och erfarenhet. Detta leder till ett fortlöpande kvalitetsarbete på Brobacken. 
 
Arbetsuppgifter  
Som biträdande enhetschef ersätter du enhetschefen vid dennes frånvaro och i nära samverkan med enhetschefen leder du det dagliga arbetet vid enheten i kund, medarbetare, process och ekonomiperspektivet. I rollen som chef är du orienterad i patientsäkerhetsfrågor, engagerad och samarbetsvillig, samt värnar om en god arbetsmiljö där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas. Du deltar i det strategiska arbetet med enhetsövergripande-, kvalitets- och utvecklingsfrågor. 
 
Vad erbjuder vi?   
Vi står inför spännande utmaningar med att utveckla verksamheten  som är nystartad och hos oss har du möjlighet att bli en del av den.  
Du kommer självklart att få en individuell introduktions- och kompetensutvecklingsplan. Vi är måna om att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag samt vid behov tillgång till professionellt personalstöd. För din trygghet omfattas du av försäkringar och företagshälsovård. Som nyanställd i kommunen erbjuds du deltagande i ett internt nätverk som en del i din introduktion och kompetensutveckling.  En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal. 
 
Är du intresserad så sök tjänsten idag, vi går löpande igenom ansökningarna och kallar till intervju.
 
Kvalifikationer   
Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning med erfarenhet och vana att leda och driva omvårdnadsarbete. Du är trygg i din yrkesroll, uttrycker dig väl i tal och skrift, är van dataanvändare samt gillar att hantera varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du pratar och skriver svenska obehindrat.  
Som person är du ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut, strukturerad och är utpräglat samarbetsinriktad. Meriterande är erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområde.  
 Har du någon form av chefserfarenhet eller ledarskapsutbildning är det en merit, likaså vidareutbildning inom relevant område. 
 
Mångfald  
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.  
 
Finskt förvaltningsområde  
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.  
Informera därför gärna om du är finskspråkig.  
 
Annonssäljare m.fl.  
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster. 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Enhetschef
Cecilia Bengtsson 
08-590 972 05
HR-specialist
Hanna Adlerteg 
08-59097103
Bitr. Enhetschef
Jonna Keckman 
59097724
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-18

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook