Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Ledagare/avlösare/kontaktperson
Är du kanske student eller deltidsarbetande, boende i Upplands Väsby med omnejd och söker extraarbete? 
Är du dessutom kreativ, flexibel och har ett stort engagemang för barn, unga och vuxna med särskilda behov?  
Vi söker nu ledsagare, avlösare och kontaktpersoner till våra kunder.

 
ARBETSUPPGIFTER:                                                              
Som ledsagare stöttar du kunden till en meningsfull och aktiv fritid genom att du följer med på de aktiviteter som han/hon vill göra. Det kan handla om att följa med och träna, rida, promenera i skogen, besöka ett museum eller bara ta en fika.

 
Att vara avlösare innebär att du tillfälligt övertar omvårdnaden av barnet så att vårdnadshavaren avlastas. Då arbetar du i kundens hem.  
 
Arbetstiden varierar utifrån uppdraget och är ofta förlagd till eftermiddagar, kvällar och helger men även dagtid kan förekomma.  
 
OBS - Vi har inga uppdrag med heltidsomfattning utan vi söker dig med en annan huvudsysselsättning som letar efter extrajobb vid sidan om. 
 
DINA KVALIFIKATIONER OCH FÄRDIGHETER:  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du har ett stort intresse av människor och kan arbeta flexibelt och alltid med våra kunders bästa i första hand.  
 
Det är viktigt att du kan tänka dig att ha detta uppdrag under en längre period, helst minst ett år då kontinuitet är viktigt för våra kunder. Erfarenhet av arbete med personer med autismspektrumtillstånd är önskvärt men inget krav. Ett stort mått av initiativförmåga och kreativitet krävs eftersom det ofta är du som måste komma med förslag på vilka aktiviteter som ska utföras. 
 
Skriv gärna i annonsen vilka intressen du har eftersom det hjälper i matchningen av deltagare.  
 
Innan anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret "Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder". 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Administrativ assistent
Helen Vestin 
08-590 973 57
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Enligt beslut

ANSTÄLLNINGSFORM
Timanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-09-30

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook