Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Naturskolepedagog
Upplands Väsby naturskola söker en naturskolepedagog. 
Upplands Väsby naturskola har funnits sedan 2002 och är tillgänglig för alla skolor verksamma inom Upplands Väsby kommun. Verksamhetens ledord är : 
Eleverna ska känna att de är trygga i naturen. 
Eleverna ska känna att det är roligt att vara i naturen. 
 
Detta är grunden för att kunna lära sig mer om sammanhangen i naturen och i förlängningen förstå hållbar utveckling. Vi vill ge eleverna konkreta exempel på vad de kan göra i sin vardag för att styra utvecklingen mot en hållbar utveckling. 
 
I rollen som naturskolepedagog kommer du möta olika grupper av elever varje dag. Undervisningen genomförs både självständigt och tillsammans med en kollega. Undervisningen omfattar både naturskoledagar för skolelever och fort- och vidareutbildning i naturskolepedagogik för personal inom skolan. 
 
Utbildning 
Vi tror att du som söker tjänsten som naturskolepedagog är utbildad lärare inom de naturvetenskapliga ämnena, biolog, biogeovetare, skogsakademiker eller har annan relevant akademisk utbildning med kunskap inom pedagogik och naturvetenskap. Du har mycket god kunskap om och intresse för hållbar utveckling. 
 
Du behöver inte ha bil, men B-körkort.
 
Erfarenhet 
Vi ser gärna att du ha några års yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du arbetat som lärare eller fritidspedagog.  
 
Personliga egenskaper 
Då man som naturskolepedagog har ett stort eget ansvar för upplägg och genomförande av naturskoledagar bedömer vi att man behöver vara flexibel och kunna ha många bollar i luften samtidigt som det krävs ett högt säkerhetstänk och att man planerar många steg i förväg.Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.
 
Ansök via kommunens webbplats.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Miljöchef
Anna von Axelson 
08-590 973 72
Naturskolepedagog
Magnus Söderlund 
08590957157
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-10-01

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook