Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Sjuksköterska Natt till Väsby Stöd och Omsorg
Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste jobb, där du kan göra skillnad för människor!  
 
Vi söker leg. Sjuksköterskor som vill jobba NATT inom Väsby Stöd och Omsorgs alla verksamheter och erbjuder ett fantastiskt schema.
 
Väsby Stöd och Omsorg har verksamheter inom äldre, socialpsykiatri och Lss. Som sjuksköterska på natten åker man runt till de olika enheterna och utför planerade och akuta HSL- insatser, delegerar och handleder omsorgspersonal samt ansvarar för arbetsledningen under natten.
 
Din arbetsdag
Vår uppgift är att ge våra kunder en meningsfull och trygg vardag och vi arbetar utifrån varje kunds enskilda behov. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att ansvara för planerade och akuta HSL-insatser kvällar och nätter, delegering och handledning av omsorgspersonal samt arbetsledning. Du gör självständiga observationer och bedömningar av kundens behov av hälso- och sjukvård samt kontaktar läkare och närstående vid behov. Du följer verksamhetens rutiner och riktlinjer i ditt dagliga arbete. Under de lugna stunderna på natten uppehåller du dig på någon av enheterna.
 
Du ingår i sjuksköterskeorganisationen tillsammans med sjuksköterskorna på dagen, arbetsterapeut och sjukgymnast. För oss är det självklart att du är delaktig i kvalitetsarbetet rörande patientsäkerhet och personcentrarad omvårdnad. Vi dokumenterar i Safedok och kommer inom kort att införa digital signering som en del i vårt arbete med patientsäkerheten.
 
Vi erbjuder ett fantastiskt schema med arbetstid 16.45-07.15 på vardagar och 16.00-07.15 på lördagar och söndagar. Du har sju arbetspass på fyra veckor som inkluderar var fjärde helg. Tjänsten är på ca:70% med möjlighet att arbeta mer vid semester och sjukfrånvaro.
  
Vem är du?   
Ett krav för att arbeta hos oss är att du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Meriterande är om du har distriktssköterskeutbildning, vidareutbildning inom något av områdena demens, funktionshinder och/eller psykiatri och har arbetat inom demensomsorg, funktionshinder och/eller psykiatri. Då du förflyttar dig med bil mellan de olika enheterna måste du ha B-körkort. För att klara arbetet behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift. Du behöver också kunna använda datorn som ett verktyg i ditt arbete.  
 
Givetvis är de formella kraven viktiga, men det är också viktigt hur du är som person. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara en inkännande person som har förmåga att knyta nya kontakter och har lätt för att anpassa dig utifrån olika kunders behov. Du är stresstålig och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du har ett positivt synsätt och en förmåga att se helheten. Du har en bra samarbetsförmåga med bra servicekänsla i relationen till kunder, kollegor och anhöriga. Det här är ett jobb för dig som kan arbeta självständigt och känner dig trygg i din roll som sjuksköterska!  
 
Vi kallar löpande till intervju så ansök redan nu.
Välkommen med din ansökan!

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

HSL-samordnare
Rosa Vega 
0859097145
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
ca 70%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2017-12-18

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-09-29

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook