Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Resurs/elevassistent
Välkommen till oss på Bollstanäs skola!
Bollstanäs skola ligger vackert belägen vid sjön Norrviken. Skolan är en f-5 skola med ca 500 elever. Skolans prioriterade områden är ett språkutvecklande arbetssätt, matematik samt IKT i undervisningen. I samtliga årskurser använder eleverna lärplattor och datorer på ett kreativt sätt för att främja lärandet. Vi har ett bemannat och väl fungerande bibliotek och i vår restaurang lagas maten på plats av en kock. Skolans nya moderna lokalerna och den fina utemiljön ger rika möjligheter till lek och rörelse, naturupplevelser och skapande arbete. På skolan finns det fem fritidshem som samverkar på olika sätt 
 
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att under skoldagen kommer du att vara med elever i klass 4. Du ingår i ett arbetslag bestående av lärare och en till resurs där ni kommer att ha ett tätt samarbete för elevens bästa. Vårt mål är att arbeta för engagerade, nyfikna, ansvarstagande elever med lust att lära. Det kräver engagerad och inspirerad personal. Engagemang och inspiration utgår från tillit, tilltro till individens förmåga, tillåtelse att pröva och experimentera.  I dina arbetsuppgifter ingår att finnas med under hela dagen och stödja i såväl lärande situationer som i de sociala kontakterna i samspel med andra.
 
Du samarbetar med lärare  i arbetslaget och tillsammans skapar ni de bästa förutsättningarna för fortsatt positiv utveckling. Du arbetar för att hitta lösningar som gynnar trygghet och lärande för att skapa en skola där alla ska lyckas. Du arbetar utifrån din kompetens som resurs och ansvarar för att skapa meningsfulla arbetspass som fångar och inspirerar våra elevers lust att lära.
 
Vem är du?
Du är en trygg och stabil person som har det tålamod som krävs för att vara resurs till elever med särskilda behov. Det är meriterande om du har arbetat med barn tidigare men vi lägger större vikt vid personlig lämplighet.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Bitr. Rektor
Ingela Rosén Junered 
08-59097327
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
70-100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
16 oktober

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-10-02

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook