Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Grimstaskolan söker lärare i SV/ENG
Välkommen till oss på Grimstaskolan!
Grimstaskolan befinner sig i ett starkt utvecklingsskede och du är välkommen att delta. Med kollegialt lärande samt formativ bedömning som huvudspår och med matematiklyftet och läslyftet som bärande modeller går vi starkt framåt. Vår devis -alla i mål- är starkt levande och supportat av ett större skolutvecklingsprojekt i kommunen. Vill du vara med på en häftig resa åk då med oss.  
 
Grimstaskolan har drygt 430 elever och ca 65 anställda. Vi har verksamhet för elever i skolår 6-9 samt en kommunövergripande grupp för barn inom autismspektrat i skolår 6-9 samt ca 25 elever i förberedelseklasser. Samtliga lärare ingår i arbetslag och i såväl pedagogiska som elevvårdsfrågor arbetar vi nära varandra. Ämneslaget står för en struktur efter vilken du och dina elever sedan kan planera undervisningen. Alla lärare är mentorer för ett visst antal elever, vilket innebär ett övergripande ansvar för elevens studiegång och täta kontakter med hemmet och elevvården på skolan.  
 
Arbetsuppgifter  
Vi söker en duktig lärare i sv/eng. Du kommer att inom ämnesområdena planera, genomföra, utveckla och undervisa i sv/eng. Tillsammans med skolans övriga lärare är du en viktig kugge i skolans utvecklingsarbete.  
 
Kvalifikationer  
Behörig lärare i sv/eng. Vi söker dig med personlig mognad och ett väl utvecklat ledarskap i klassrummet. Du är tydlig, uthållig och har god samarbetsförmåga.  
 
Kontaktpersoner:  
Bitr. rektor Ulrika Trapp Huld     08 590 979 27  
Bitr. rektor Eva Arbro                  08 590 976 43  
Tf. rektor Carina Hember             08 590 973 30  
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas i förtid.  
Välkommen med din ansökan!  

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Biträdande rektor
Carina Hember 
08-590 973 30
Bitr. rektor/Specialpedagog
Eva Arbro 
08-59097643
Rektor (bitr)
Ulrika Huld 
08 590 979 27
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-10-23

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook