Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Lärare Sv/sva åk 4-9
Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"
Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 750 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Skolan har under sommaren 2017 utökats med ytterligare en skolbyggnad för att kunna möta behovet av skolplatser i kommunen. Väsby skola är den skola som nu tar emot nyanlända och nyinflyttade elever i kommunen. Vi behöver nu utöka vår kompetens inom sv/sva för att möta behovet hos våra nya elever. Skolan är väl utrustad med digitala verktyg och digitala läromedel.
Från åk 4 - 9 har skolan tre profiler. Konst/idrott, science och musikklasser.
 
Vi söker nu en lärare i sv/sva till våra elever i åk 4-9.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
  Din arbetsdag/vecka är schemalagd när det gäller såväl undervisning, egen planering samt gemensam tid för kollegialt lärande. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ.
 
Vem är du?  
Du är positiv och kreativ person som vill göra skillnad samt bidra med dina pedagogiska  kunskaper och kompetens till Väsby skola  Vi ser att du är behörig sv/sva lärare för grundskolans senare del. För att trivas hos oss är du en person som har nära till skratt, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och trivs i samarbete med andra pedagoger. Du får vara med och utveckla pedagogiken i ett kollegialt sammanhang och samtidigt ta egna initiativ. Till detta kommer en bra lön och friskvårdsbidrag.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
2018-01-08

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-11-27

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook