Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Grimstaskolan söker spec.lärare/lärare
Grimstaskolan har ca 430 elever och ca 65 anställda. I denna verksamhet ingår en kommunövergripande grupp för barn inom autismspektrat i skolår 6-9. I gruppen går ca 22 elever som har behov av en särskilt anpassad miljö och undervisning. Eleverna är uppdelade i tre grupper utifrån ålder, kunskap och behov av stöd. Det är minst två vuxna kopplade till varje grupp, som har det övergripande ansvaret för elevernas skoldag. Skoldagen är väl strukturerad. Lärare och assistenter arbetar tillsammans och har utifrån olika kompetenser ett ansvar för resultaten. 
 
Undervisningen följer grundskolans läroplan och kursplan. Vi anpassar all undervisning efter elevernas individuella förutsättningar och behov. Förutom ämneskunskaper ger vi eleverna möjlighet att utveckla sin sociala förmåga, stärka självkänslan och öka medvetenheten om funktionshindret. Omsorg om den enskilde elevens välbefinnande och utveckling skall prägla verksamheten. 
 Vi ser det som viktigt att alla känner sig engagerade och deltar i uppgiften med att utveckla verksamheten. Du förväntas vara aktiv i det gemensamma arbetet. Varje dag finns tid avsatt för ett visst gemensamt arbete. Vi har också regelbundet längre träffar för gemensam planering, elevvård och lärande diskussioner 
 
Arbetsuppgifter:
Som spec.lärare/lärare i skolans kommunövergripande grupp planerar du och genomför undervisning tillsammans med gruppens övriga lärare. 
 
Kvalifikationer: 
Vi söker en legitimerad spec.lärare/lärare. Vi lägger stor vikt vid att du har särskild 
erfarenhet och kompetens inom området. Du har personlig mognad och ett väl utvecklat 
ledarskap i klassrummet. Du är tydlig, uthållig och har god samarbetsförmåga. 
 
Kontaktpersoner:
Bitr. rektor Carina Hember tel. 08 590 973 30
Bitr. rektor Ulrika Huld      tel. 08 590 979 27
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas i förtid. 
Välkommen med din ansökan! 
 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Biträdande rektor
Carina Hember 
08-590 973 30
Rektor (bitr)
Ulrika Huld 
08 590 979 27
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
snarast

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-11-19

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook