Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Boendestödjare
Vi söker vikarier till våra gruppbostäder för personer med funktionsnedsättningar. Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av att vara med och utveckla våra verksamheter med hjälp av ett aktivt arbetssätt som har sin utgångspunkt i metoder som är fokuserade på lämpliga lösningar för varje enskild individ. Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete med möjlighet att påverka och utveckla.  
  
Arbetsbeskrivning 
På våra gruppboenden så arbetar vi utifrån genomförandeplaner och insatsbeskrivningar med ett fokus på att individanpassa stödet där utgångspunkten ska vara att skapa delaktighet utifrån de boendes behov och önskemål. Vi lägger stor vikt vid att lära känna våra boende för att säkerställa att vi ger rätt insatser. Därför är det viktigt att du som kommer att bli vår kollega är både nyfiken och intresserad av att se individens förmågor samt har en kompetens kring att arbeta för människor med funktionsnedsättningar. 
  
Kvalifikationer 
Är du vår nya kollega? Då har du ett genuint intresse och engagemang samt en flexibilitet i arbetet med våra boende. Vi vill att vår kollega tillsammans med oss ska vara lojal, lösningsfokuserad och se möjligheter istället för hinder. I arbetet hos oss krävs det att du ska vara tydlig i ditt bemötande och förhållningssätt och att du ska ha lätt för att samarbeta med både kunder, kollegor, anhöriga och andra personer som är viktiga för verksamheten. Att vara självgående och initiativrik är också en viktig ingrediens i arbetet.  
  
Önskvärt är det att du har formell kompetens och erfarenhet inom vårt yrkesområde. Vana att skriva social dokumentation är ett krav och då tjänsten innehåller krav på dokumentation, telefonkontakt med hälso- och sjukvården, myndigheter och anhöriga/gode män måste du kunna uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och skrift. Även god datorvana krävs. Körkort är önskvärt men ej ett krav.
   
Vem är du? 
Som vår kommande kollega och vikarie har du med dig erfarenhet och ett genuint intresse av att arbeta för personer med funktionsskillnader. Du är initiativrik, nyfiken och pedagogiskt intresserad. Du har förmågan att tillsammans med oss övriga kollegor arbeta utifrån andra människors behov och önskemål utan att blanda ihop det med dina egna. Det är viktigt att du kan följa gemensamt fattade beslut men också har förmågan att se lösningar i oförutsedda situationer.
  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Bemanningsansvarig
Carola Isstrand 
08-590 76 68
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Vid behov

ANSTÄLLNINGSFORM
Timanställning

TILLTRÄDESDATUM
enl. överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-11-30

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook