Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Boendestödjare
Vi söker nu 2st Boendestödjare till Sandavägen 124. 
 Sandavägen 124 är en gruppbostad för personer med autism och vi söker nu dig som är nyfiken och intresserad av att vara med och bygga upp verksamheten med hjälp av ett aktivt arbetssätt som har sin utgångspunkt i metoder som är fokuserade på lämpliga lösningar för varje enskild individ. Vi erbjuder dig  ett stimulerande och självständigt arbete med möjlighet att påverka och utveckla.  
 
Arbetsbeskrivning  
På Sandavägen 124 arbetar vi utifrån genomförandeplaner och insatsbeskrivningar med ett fokus på att individanpassa stödet där utgångspunkten ska vara att skapa delaktighet utifrån de boendes behov och önskemål. Vi lägger stor vikt vid att lära känna våra boende för att säkerställa att vi ger rätt insatser. Därför är det viktigt att du som kommer att bli vår kollega är både nyfiken och intresserad av att se individens förmågor samt har en kompetens kring att arbeta för människor med funktionsnedsättningar.  
 
Kvalifikationer  
Är du vår nya kollega? Då har du ett genuint intresse, engagemang och en flexibilitet i arbetet med våra boende. Vi vill att vår kollega tillsammans med oss ska vara lojal, lösningsfokuserad samt se möjligheter istället för hinder. I arbetet hos oss krävs det att du ska vara tydlig i ditt bemötande och förhållningssätt och att du ska ha lätt för att samarbeta med både kunder, kollegor, anhöriga och andra personer som är viktiga för verksamheten. Att vara självgående och initiativrik är också en viktig ingrediens i arbetet.  
 
Extra viktigt är det att du har någon form av autismspecifik kompetens och erfarenhet. Vana att skriva social dokumentation är ett krav då vi arbetar med genomförandeplaner, pedagogiskt arbete samt återkommande uppföljning och utvärdering av dessa.  
 
Då tjänsten innehåller krav på dokumentation, telefon kontakt med hälso- och sjukvården, myndigheter och anhöriga/gode män måste du kunna uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och skrift. God datorvana krävs. Körkort önskvärt men ej ett krav  
 
Vem är du?  
Som vår kommande kollega har du med dig erfarenhet och ett genuint intresse av att arbeta för personer med funktionsskillnader. Du är initiativrik, nyfiken och pedagogiskt intresserad. Du har förmågan att tillsammans med oss övriga kollegor arbeta utifrån andra människors behov och önskemål utan att blanda ihop det med dina egna. Det är viktigt att du kan följa gemensamt fattade beslut men också har förmågan att se lösningar i oförutsedda situationer. Vi vill att du tillsammans med oss deltar aktivt på våra APT och boende konferenser.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Bemanningsansvarig
Carola Isstrand 
08-590 76 68
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
75-90%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
enl. överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-11-30

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook