Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Publikvärd
Publikvärd Messingen 
Kultur- och fritidskontoret i Upplands Väsby kommun söker publikvärdar till Messingen.
 
Kultur- och fritidskontoret ansvarar bland annat för att främja kulturliv, föreningsliv och fritidssysselsättning för kommuninvånarna. Vi svarar under kultur- och fritidsnämnden och arbetar i nära samarbete med andra aktörer, kommunkontor och politiker. Kultur- och fritidskontoret är i en stark tillväxtfas med nya spännande verksamheter. Som publikvärd kommer du främst att arbeta vid evenemang i Scenrummet i Messingen. Vid behov kan du också kallas in till andra arrangemang i kommunen där Kultur- och fritidskontoret står som avsändare. 
 
Scenrummet i Messingen är Upplands Väsby kommuns scen för musik, scenkonst och evenemang. Här kan Väsbyborna uppleva kultur av högsta kvalitet på nära håll. Vi satsar särskilt på barn- och ungdomskultur med flera föreställningar och konserter varje termin. Här kan också kommunens föreningar och andra aktörer arrangera evenemang. I Messingen finns även gymnasieskola, bibliotek, kulturskola, kafé och andra verksamheter. 
 
Arbetsuppgifter:
Inom värdskapet ingår skiftande uppgifter som exempelvis:  
*biljetthantering 
*kassahantering 
*garderob 
*att ha koll på ordningen i publika utrymmen, på och bakom scenen och i loger 
*vissa administrativa uppgifter.  
 
Som publikvärd har du även ansvar för säkerheten vid evenemang och skall i händelse brand eller annat akut tillbud kunna vidta åtgärder och medverka till en säker utrymning. Tunga lyft förekommer då du också ska kunna vara behjälplig vid inlast av scenteknik, dekor och liknande. Enklare scenarbete ingår också i arbetsuppgifterna. 
 
Vi söker dig som kan hantera oförutsedda situationer, som tar egna initiativ och hittar goda lösningar på kort tid. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta och se helheter. Du skall kunna bidra till en hög och anpassad servicenivå och ge det stöd som besökare och artist kan önska. Som representant för Messingen och Upplands Väsby kommun förväntas du ha en professionell och positiv attityd mot såväl besökare som artister. 
 
Vi söker dig som: 
*är minst 18 år 
*är serviceinriktad 
*är glad och positivt inställd 
*har god kommunikativ förmåga 
*är punktlig och ansvarstagande 
*är flexibel vad gäller arbetstider. 
 
Tjänsten är en timanställning och du kommer att kallas in vid behov. Det är bra om du kan vara beredd att jobba med kort varsel. Eftersom vissa av våra evenemang äger rum på dagtid, prioriteras sökande som kan jobba både dag, kväll och helg.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Kultursekreterare/Kulturproducent
Åsa Danell 
08-59097459
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
vistidsanställning vid behov

ANSTÄLLNINGSFORM
Timanställning

TILLTRÄDESDATUM
enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-11-30

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook