Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Systemförvaltningschef
Upplands Väsby utsågs till Sveriges IT-kommun 2011 och vi har fortsatt hög ambition. Kommunen jobbar aktivt med digitalisering som är en viktig faktor för att klara framtidens välfärd. Vill du bli en nyckelspelare för att göra detta möjligt? 
 
Välkommen till oss på Systemförvaltningen!
Som systemförvaltningschef har du det övergripande verksamhetsansvaret för enheten, med personal- och budgetansvar. Enheten består av nio medarbetare. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet inom enheten samt agera objektägare IT för vissa förvaltningsobjekt. Kommunen styr sin systemförvaltning enligt PM3 och ett tiotal kommungemensamma system förvaltas enligt modellen. Du ansvarar för att förvaltningsmodellen utvecklas och tillämpas i hela kommunen.  
 
Du är även informationssäkerhetsansvarig, vilket innebär att du ansvarar för att kommunens system är säkerhetsklassade och att detta uppdateras regelbundet. Du rapporterar till digitaliseringsdirektören och ingår i dennes ledningsgrupp. 
 
Vi erbjuder dig;  
Här får du möjlighet att anta en viktig roll i en arbetsmiljö som präglas av korta beslutsvägar och snabb förändringstakt där du har goda möjligheter att påverka utvecklingen. Vi erbjuder dig dessutom: 
 
• En arbetsplats strategiskt placerad mittemellan Arlanda och Stockholm med mycket goda kollektiva förbindelser. 
• En arbetsmiljö som visar att vi bryr oss om hur du mår. Det visar sig exempelvis genom friskvårdsbidrag samt trygghet i form av försäkringar och kostnadsfritt, professionellt personalstöd till alla medarbetare.  
• Vi eftersträvar och ger möjlighet att våra medarbetare kan uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv. 
 
Vem är du?  
Du är en serviceinriktad ledare som är strategisk och trygg i din roll som chef och du kan hävda enhetens gränsdragningar i dialog med respektive verksamheter. Vidare är du systematisk och följer upp uppsatta mål, strukturerad samt en god kommunikatör.  
 
Dina tidigare erfarenheter  
Du har en högskoleexamen som systemvetare eller annan av kommunen bedömd likvärdig utbildning. För att lyckas i uppdraget behöver du ha tidigare erfarenhet av arbete med förvaltningsstyrning, projektledning samt informationssäkerhet. Det är viktigt att du tidigare arbetat som chef. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation.  
 
Väsby vågar och gör! – gör du? Då ser vi fram emot din ansökan! 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Rekryteringskonsult
Marie Asph Hennerdal 
08-590 972 04
Digitalstrateg
Stig Fjeldheim 
08-59097079
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-11-30

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook