Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Upplands Väsby kommun söker en kvalificerad controller
Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Upplands Väsby kommun är nominerad till Sveriges kvalitetskommun.
 
Arbetsbeskrivning  
I din roll som controller på Upplands Väsby kommun tillhör du controllerenheten som består av tio personer som arbetar för olika nämnder. Controllerenheten tillhör kommunledningskontoret. Du arbetar i ett team som består av andra controllers samt verksamhetsansvariga chefer inom socialomsorg. Ditt uppdrag är riktat främst mot Väsby Stöd och Omsorg där alla kommunala utförare ingår.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ta fram, sammanställa och analysera ekonomiska underlag till verksamhetsplan med budget, detaljbudget, flerårsplan samt till månatliga uppföljningar, bokslut och årsredovisning  
• Säkerställa korrekt ekonomiskt resultat genom att stämma av bokföringen/ redovisningen varje månad  
• Upprätta internkontroll enligt internkontrollplan  
• Genom ett konsultativt förhållningssätt ge kvalificerat stöd till chefer samt bidra till en ökad förståelse för ekonomiska frågor  
• Medverka och bidra till kommungemensamma utredningar och ekonomiska analyser  
• Ingå i nätverk med övriga controllers och ekonomer inom kommunkoncernen  
• Säkra att lagar, regler och av fullmäktige antagna reglementen och policys följs i ekonomiprocessen  
 
Du erbjuds   
Som controller på Upplands Väsby kommun erbjuds du en utmanande och spännande tjänst i en organisation med driv, engagemang och trevliga kollegor. Du kommer att ha en viktig roll i en miljö som uppmuntrar till innovation och kreativitet. Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.   
 
Din erfarenhet och utbildning  
Vi söker dig med civilekonomexamen och minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är intresserad av verksamheten, är bra på att hantera olika verksamhetssystem och har goda kunskaper i Excel.Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat i en politiskt styrd organisation. Kommunal erfarenhet är meriterande.
 
Dina personliga egenskaper  
Som person är du trygg i dig själv, positiv och driven. Du har en god förmåga att se helheten. Vidare är du analytisk och reflekterande samtidigt som du är utåtriktad. Du är pedagogisk och är van vid att kommunicera i tal och skrift med chefer, medarbetare och personer som inte är ekonomer själva. Du kan analysera, utreda och sammanställa. Slutligen har du en god förståelse för ekonomiska frågor och kan arbeta självständigt och proaktivt utifrån politiska beslut.  

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Chef Controllerenheten
Lidia Wasniewski 
08-590 972 32
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-11-30

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook