Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Enhetschef för särskilt boende
Verksamhetsbeskrivning 
Resultatenheten Väsby Stöd och Omsorg är en kommunal utförare och finns organisatoriskt inom Social-och omsorgskontoret. 
Väsby Stöd och Omsorg erbjuder bostad med särskild service enligt LSS och SoL, särskilt boende, daglig verksamhet, dagverksamhet för äldre, personlig assistans, korttidstillsyn för ungdomar över 12år samt övriga stödinsatser. 
Verksamheten vänder sig till medborgare i alla åldrar med rätt till insatser enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade(LSS)och socialtjänstlagen (SoL). 
 
Vi står inför en utveckling av särskilt boende(demens/korttidsboende) som ligger centralt i Upplands Väsby. 
Vi söker dig som tillsammans med oss vill leda verksamheterna framåt genom att ta tillvara medarbetarnas kompetens och ambitioner. Till din hjälp har du, förutom engagerade medarbetare, en styrgrupp som består av resultatenhetschef, tio enhetschefskollegor, ekonomicontroller, utvecklingsledare, HR-specialist, HSL samordnare samt kvalité och miljösamordnare. 
 
Arbetsuppgifter 
Som enhetschef leder du arbetet med ansvar för resultat, personal och budget. Du ansvarar för kvalitets-och verksamhetsutveckling inom enheten i samarbete med andra enheter inom Väsby Stöd och Omsorg och kommunen 
 
Vad erbjuder vi dig? 
Vi erbjuder dig del i en utvecklingsinriktad och spännande verksamhet med en erfaren ledningsgrupp som trivs ihop och hjälps åt. Du kommer självklart att få en individuell introduktions- och kompetensutvecklingsplan. I rollen som enhetschef hos oss ges du möjlighet att anpassa dagarna så att både arbete och livets övriga delar får utrymme. 
Anställningsavtalet baseras på förtroendetid. 
Vi är måna om att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag, samt vid behov tillgång till professionellt personalstöd. 
För din trygghet omfattas du av försäkringar och företagshälsovård.  
Som nyanställd i kommunen erbjuds du deltagande i ett internt nätverk som en del i din introduktion och kompetensutveckling. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal. 
 
Kvalifikationer 
Vi ställer krav på adekvat akademisk utbildning, dokumenterad ledarerfarenhet, samt tre års arbetslivserfarenhet från särskilt boende. Du behöver också behärska svenska språket felfritt i tal och skrift. Du är modig, tillgänglig och uppskattande i ditt ledarskap. Det är också viktigt att du är en handlingskraftig chef med god förmåga att prioritera. 
För att lyckas med uppdraget behöver du vara en närvarande , engagerad och trygg ledare som kan vägleda och coacha dina medarbetare. Hållbart medarbetarengagemang och delaktighet är något som du värdesätter och du har ett starkt intresse för att utveckla verksamheten tillsammans med dina engagerade och kompetenta medarbetare. 
Du ser vinster av och verkar aktivt för utveckling av gott samarbete inom kommunen med närstående och fackliga parter. Du är en tydlig kommunikatör med fallenhet för samverkan och gott samarbete. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi välkomnar flerspråkiga sökanden. 
Välkommen med din ansökan 
 
 

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Resultatenhetschef
Yvonne Boberg 
08-590 977 47
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-12-10

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook