Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Administratör med ekonomi/budgetansvar Väsby skola
Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"
Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 730 elever och ca 100 personer anställda i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Skolan består av tre byggnader samt en idrottshall. Till läsåret 17/18 öppnar vi ytterligare lokaler(paviljonger) för att möta antalet barn som behöver skola i kommunen. Detta innebär också ytterligare personal.
 
Vi söker nu en skoladministratör med ekonomi och budgetansvar.
 
Arbetsuppgifter
Som skoladminstratör arbetar du med ett brett spektra av uppgifter. Huvudsakliga arbetsuppgifter är elev-, personal-, skolmat - och ekonomiadminstration. Det ingår även att bistå skolledningen med diverse delegerade uppgifter, t.ex. budget, ta fram olika fakta, etc. Väsby skolas administration utgörs av skolledningen(rektor och tre biträdande) samt tre administratörer med olika omfattning i anställningen. Du kommer att ingå i detta team.
 
 Vem är du?
- Du är serviceinriktad , stresstålig, strukturerad.
- Har datorvana/varierande programerfarenhet.
- Tar ansvar för, och har god förmåga att skapa bra relationer till både elever, kollegor, skolledning samt vårdnadshavare. 
- Ser lösningar istället för hinder.
- Har utbildning inom ekonomi (minst gymnasienivå).

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-12-04

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook