Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Vikarierande Studie-o yrkesvägledare Väsby skola
Välkommen till oss på Väsby skola - "En färgstark skola för alla"  
Väsby skola är en kommunal F-9-skola med ca 750 elever i centrala Upplands Väsby, nära till både pendeltågsstation och Väsby centrum. Vi har profilklasser i science, musik och bild/idrott och hälsa från åk 4-9. Skolan är digitalt välrustad  samt har eget bibliotek förlagt i F-3 byggnaden.  
 
Vi söker nu en vikarierande studie- och yrkesvägledare till vår skola med erfarenhet av grundskolan. Du kommer att vara en del av skolans elevhälsoteam. Vi har ett välfungerande tvärprofessionellt elevhälsoteam där du bidrar utifrån din profession och erfarenhet. Du ska arbeta med studievägledning i vid och snäv bemärkelse i hela skolans organisation från åk 4-9. Du arbetar med ditt uppdrag utifrån Lgr 11. 
 
 
Kvalifikationer: 
Du behöver kunna driva ditt uppdrag som Studie-och yrkesvägledare i hela organisationen och kunna arbeta självständig samt i team. Du behöver vara flexibel i ditt uppdrag då arbetsuppgifterna varierar. Du kommer att samverka med olika yrkesgrupper på skolan. Du behöver kunna bygga relationer för att nå alla elever i vår organisation.   

Ansökan
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Biträdande rektor
Ola Fjällborg 
08-59097812
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Vikariat

TILLTRÄDESDATUM
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-12-19

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook