Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Lärare ma/NO åk 4-9
Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. 
 
Runby skola
Runby skola som är en F-9 skola med ca 700 elever. Den är vackert belägen med skogen alldeles in på knuten och på gångavstånd från Upplands Väsby pendeltågstation. Skolan har en hälsa - idrott och friluftslivs profil. Våra elever får prova på olika aktiviteter som isvaksbad, kanotpaddling, fiske och matlagning ute i vårt uteklassrum med egen tältkåta. Vi har också en egen skolskog, som du som personal på skolan har tillgång till.  
 
Vi söker nu en utbildad lärare för undervisning i matematik och NO i åk 4-9.
 
Arbetsuppgifter 
Ditt huvudsakliga uppdrag är att undervisa i matematik och NO i åk 5 (vt -18). I tjänsten ingår delat mentorskap i en av våra tre femmor. Du kommer att ingå i arbetslag 4-5.
 
Kvalifikationer  
Du som söker tjänsten är legitimerad lärare för ämnena. Vi söker dig som är en engagerad pedagog och som drivs av att utveckla barn och ungdomar mot framtiden. Du ska ha lätt för att skapa relation till dina elever samt ha höga och positiva förväntningar. Du bör vara lösningsfokuserad och ha viljan att arbeta för att skapa de bästa pedagogiska förutsättningarna för eleverna. Du tycker om att samarbeta och tror på det kollegiala lärandet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i Google miljö samt Schoolsoft.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.
 
Övrigt
Vi intervjuar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt! 

Ansökan
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100%

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
8 jan 2018

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-12-15

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook