Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Bygglovhandläggare
Bygglovenheten, med 11 medarbetare, ingår i kontoret för samhällsbyggnad. Enheten arbetar processinriktat med stort fokus på löpande förbättringar och utveckling av arbetssätt. Som handläggare på bygglovenheten kommer du att ha täta kontakter med kommuninvånare, kunder, företag och andra enheter på kommunen. En stor vana vid att arbeta med kunder är en förutsättning. Arbetsbelastningen är kan tidvis vara mycket hög och som medarbetare behöver du ha stor vana att hantera många ärenden samtidigt. Enheten tar även löpande emot praktikanter, både vuxna och ungdomar. Som handläggare förväntas du därför också kunna fungera som handledare.  
 
Bakgrund  
Krav  
Du är utbildad ingenjör eller har likvärdig utbildning och du har en utbildning i bygglovhandläggning.  
• Du innehar B-körkort  
• Du behärskar Officepaketet  
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift  
 
Det är meriterande om du  
• Har erfarenhet av att handlägga bygglov och teknisk anmälan.  
• har erfarenhet av ärendehanteringssystemen Lex och Artvise.  
• är bekant med att arbeta efter LEAN-principer.  
 
Vem är du?  
För att trivas och passa som bygglovshandläggare hos oss är du en person med ett stort intresse för samhällsbyggnad, arkitektur, byggnadsteknik och innovativa lösningar. Då vi arbetar för att bli mer digitala bör du även ha ett intresse för att hitta nya arbetssätt, granska digitalt och att möta våra medborgare på digitala plattformar.  
Du är duktig på kundbemötande och på att hålla lugnet i situationer när arbetsbelastningen är hög. Som person är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad.  
För att trivas i rollen och gruppen ska du kunna arbeta självständigt, men också vara bra på att samarbeta samt skapa och bibehålla goda relationer både inom gruppen och gentemot våra kunder.  
 
Upplysningar lämnas av t f bygglovchef Anna von Axelson telefon 08-590 970 00
  

Ansökan
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Miljöchef
Anna von Axelson 
08-590 973 72
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-12-17

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook