Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
HR-specialister
Välkommen till oss på HR & löneenheten. 
I Väsby satsar vi på utveckling av HR funktionen och söker nu två nya medarbetare.
 
Hos oss arbetar i dag 12 medarbetare med olika ansvarsområden inom HR och löneområdet.  
 
Hur ser din arbetsdag ut?   
I ditt uppdrag som HR-specialist är du ett konsultativt stöd till cheferna. Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar samtliga delar inom HR-processen, så som till exempel  samverkan, arbetsrätt, introduktion, rehabilitering, omställning, arbetsmiljö m.m. Beroende på vem du är och hur du kompletterar gruppen bygger vi ditt uppdrag. Vi ser fram emot att få bygga vår HR organisation tillsammans med dig. 
 
Du driver dina processer självständigt men i samarbete med övriga HR-specialister och HR-administratör. 
 
Vi erbjuder dig 
Ett varierat och roligt HR-arbete. Som nyanställd erbjuds du alltid en individuell introduktions- och kompetensutvecklingsplan samt deltagande i ett internt nätverk. En flexibel planering av arbetstid då vi eftersträvar att våra medarbetare kan uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv samt friskvårdsbidrag då vi värnar om våra medarbetares hälsa. Ett kostnadsfritt professionellt personalstöd  till alla medarbetare i form av vägledning vid psykosociala, privatjuridiska och ekonomiska frågeställningar. Stor delaktighet i arbetets utformande där förslag till förbättringar uppmuntras.   
 
Vem är du?   
Som person är du driven, initiativrik och serviceinriktad med hög integritet och en god förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du brinner för HR-frågor och har erfarenhet från konsultativt arbete inom HR-området. Du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift. Som person har du integritet kombinerad med social kompetens som gör att du har mycket god förmåga att samverka och kommunicera med andra. Du arbetar självständigt och målinriktat samt utstrålar en kunskapsbaserad auktoritet som gör att andra lyssnar och tar till sig råd och synpunkter. Du trivs att arbeta mot deadlines och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. 
 
Dina tidigare erfarenheter    
Vi ser att du har minst ett års erfarenhet från arbete i en liknande roll. Meriterande är om du har arbetat med HR-frågor inom omsorgsverksamhet. Du har en högskoleutbildning in om personalområdet eller motsvarande som arbetsgivaren finner likvärdig. Vidare har du goda kunskaper i Officeprogrammen och behärskar både svenska och engelska. 
 
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och kan komma att avsluta rekryteringsprocessen före sista ansökningsdatum.

Ansökan
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100 %

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Omgående

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-12-15

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook