Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
2,0 Specialisthandläggare till Utredningsenheten barn och ungdom
Välkommen till Utredningsenheten för barn och unga 
Vill du vara med och forma vår enhet? Utredningsenheten är en av sex enheter inom Individ- och familjeomsorgen (IFO). Utredningsenheten som utreder barn och unga upp till 21 år, består av tre grupper, mottagning, barn- och ungdomsgrupp. Vid enheten arbetar enhetschef, tre biträdande enhetschefer, 18 socialsekreterare, koordinator för nätverksmöten och två assistenter som ger administrativt stöd.  
 
Vi söker nu en specialisthandläggare till Utredningsenhetens barngrupp och en specialisthandläggare till ungdomsgruppen
 
Hur ser din arbetsdag ut?   
Du kommer att arbeta med egna utredningar, beslut och uppföljningar i barn respektive ungdomsärenden. Ärendemängden anpassas då du ska ha utrymme för dina uppgifter som specialisthandläggare. Du är BBIC-stöd, Signs of Safety-coach och superanvändare (objektspecialist) i verksamhetssystemet Pulsen Combine .  
 
Dina tidigare erfarenheter   
• Du är socionom med erfarenhet av utredningsarbete och myndighetsutövning inom barn och familj. 
•Du ska vara väl förtrogen med och ha god kunskap i aktuell lagstiftning framförallt SoL och LVU, Förvaltningslagen och offentlighets- och sekretesslagstiftningen 
• Det är meriterande om du är BBIC-utbildare, har grundutbildning och fördjupningsutbildning i Signs of Safety och erfarenheter och kunskaper i verksamhetssystemet Pulsen Combine, Om inte kommer vi att se till att du får utbildning.  
 
Vem är du?   
För att trivas och passa som specialisthandläggare hos oss så är du intresserad av utveckling och hög kvalitet i det sociala arbetet. Du ska gilla rollen att ge stöd till kollegor.  
Du tycker om att samverka med andra, är positiv och lösningsfokuserad. 
 
Tillträdesdag 8 januari 2018 eller efter överenskommelse 

Ansökan
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Enhetschef
Christina Häckner 
08-59097124
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
100

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
1 januari 2018

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-12-18

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook