Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Gymnasielärare i matematik och fysik visstid
Väsby nya gymnasium
På Väsby nya gymnasium går ca 700 elever och skolan erbjuder Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Hotell & turismprogrammet samt introduktionsprogrammen.  Från och med hösten 2017 erbjuder vi även nationell idrottsinriktning (NIU) med inriktning simning på alla våra teoretiska program.
 
Vi ger varje enskild elev den bästa utbildningen och förbereder eleverna för en framgångsrik framtid. Vi sätter eleven i centrum med fokus på lärande, utveckling och kreativitet. Skolan finns i nybyggda multihuset Messingen, centralt belägen i anslutning till Upplands Väsby pendeltågsstation. I våra nybyggda lokaler har vi förutom gym och danssal även välutrustade labbsalar inom de naturvetenskapliga ämnena. På Naturprogrammet har vi ett forskningsprojekt tillsammans med Stockholms universitet där eleverna i åk 3 får göra en studieresa till Skottland inom ramen för gymnasiearbetet och naturvetenskaplig specialisering.
 
Vi söker nu en gymnasielärare i matematik och fysik för ett vikariat under vårterminen 2018 med ev. chans till förlängning. Du kommer att arbeta med att planera och genomföra undervisning inom dina ämnen samt vara delaktig i ämneslag och programlag.
 
Kvalifikationer
Du är utbildad lärare med lärarlegitimation, vi ser gärna att du har några års erfarenhet från läraryrket. Du har en god pedagogisk förmåga och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever.
 
Arbetstid/varaktighet 
Vikariat med start 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.
 
Kontaktpersoner:
Tora Lundblad, bitr rektor tel: 08-590 974 54
Maria Ågren, bitr rektor, tel: 08-590 972 79
 
Välkommen till oss på Väsby Nya Gymnasium! 

Ansökan
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Biträdande rektor
Tora Lundblad 
08-59097454
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Vikariat

TILLTRÄDESDATUM
20180108

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-01-06

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook