Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Familjerättssekreterare
Välkommen till oss på familjerättsbyrån för Sigtuna, Sollentuna och Upplands Väsby kommuner! 
Familjerättsbyrån för Sigtuna, Sollentuna och Upplands Väsby är en kommungemensam verksamhet med Upplands Väsby som värdkommun. Upptagningsområdet omfattar ca 150 000 personer bosatta i de tre kommunerna. Arbetet bedrivs i trevliga och ändamålsenliga lokaler centralt i Upplands Väsby. Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda. Vår arbetsgrupp består av 9 familjerättssekreterare, en förste familjerättssekreterare och en chef.
 
Hur ser din arbetsdag ut?
Som familjerättssekreterare hos oss erbjuds du ett meningsfullt och utvecklande arbete med varierande och intressanta arbetsuppgifter inom både myndighetsutövning och förebyggande. I arbetsuppgifterna ingår yttranden och utredningar till domstol gällande barns vårdnad, boende och umgänge, samarbetssamtal, utredningar och yttranden i adoptionsärenden samt faderskapsutredningar. Vi verkställer även domstolsbeslut gällande umgängesstöd samt bedriver samtalsgrupper för särlevande föräldrar och deras barn. Vi strävar ständigt efter att utveckla och förbättra verksamheten med barnperspektivet i fokus.
 
Vad erbjuder vi? 
Vi kan erbjuda en erfaren och mogen arbetsgrupp som trivs ihop och hjälps åt. Arbetsbelastningen är rimlig och tillgången till arbetsledande stöd är god. Du kommer självklart att få en individuellt anpassad introduktion och kompetensutvecklingsplan. Kommunen tillämpar ett generöst flextidsavtal som ger möjlighet att anpassa dagarna så att både arbete och livets övriga delar får plats. Vi är måna om att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag samt vid behov tillgång till professionellt personalstöd. För din trygghet omfattas du av försäkringar och företagshälsovård. Som nyanställd i kommunen erbjuds du deltagande i internt nätverk som en del i din introduktion och kompetensutveckling. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, övertidsersättning, möjlighet till semesterväxling samt semester och tjänstepension enligt kollektivavtal. 
 
Vem är du?  
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du får gärna ha erfarenhet av socialt arbete med barn- och familj och myndighetsutövning. Erfarenhet av familjerättsligt arbete är inte nödvändigt men för att lyckas i rollen och trivas hos oss behöver du vara engagerad och nyfiken på området. Du stimuleras av att befinna dig i en mogen verksamhet under utveckling och är en god kommunikatör både verbalt och i skrift. Du är bra på att bemöta människor i kris och konflikt och trivs med att vara en del av ett lag samtidigt som du också kan arbeta självständigt. Personlig mognad, flexibilitet, generositet, humor och ansvarstagande är andra egenskaper som värderas högt.
 
Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 18 december 2017

Ansökan
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post och brev. Alla ansökningar hänvisas till angiven länk i annonsen.

Mångfald
Upplands Väsby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Finskt förvaltningsområde
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde.
Informera därför gärna om du är finskspråkig.

Annonssäljare m.fl.
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, samt säljare av andra rekryteringsstjänster.Kommunen är en av de större arbetsgivarna i Upplands Väsby. Vi har cirka 1 300 tillsvidareanställda medarbetare inom olika verksamheter. Största arbetsplatserna finns inom social- och omvårdnad samt förskola och skola.

Upplands Väsby växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs.

Kommunen är en arbetsplats som attraherar nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.upplandsvasby.se

Kontakt

Avdelningschef
Maria Åkersten 
 
 
 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00
SYSSELSÄTTNINGSGRAD
Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning

TILLTRÄDESDATUM
Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-12-28

Alla lediga jobb

Se alla lediga jobb

Dela


Följ oss

Twitter
Instagram
Facebook