Bliv salgstrainee i en af Danmarks største bilkoncerner

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. 

Til vores bilhus i Hørsholm søger vi en salgstrainee, der drømmer om at arbejde med biler og have en karriere i bilbranchen. Her får du en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens, særligt i vores bilhus sker der altid meget, og du skal være god til at omstille dig og kunne arbejde struktureret.

Vi sælger nye biler fra Ford og et bredt udvalg af nyere brugte biler fra alle mærker. Som trainee hos os starter du med at sælge og håndtere biler fra dag et. Du vil løbende få kurser inden for branchen, som vil gavne din hverdag som trainee i vores hus.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Assistere sælgere med praktiske opgaver
 • Oprettelser og fotografering af udstillingsbiler
 • Praktiske opgaver i udstillingen og opsætning af udstilling, herunder at sørge for priser, lister og skilte er opdateret
 • Salg af brugte biler af alle mærker
 • Salg af tillægsydelser som forsikringer, serviceaftaler og udstyr
 • Leadhåndtering

Hvem er du?

Det er et krav, at du har B-kørekort og en gymnasiel uddannelse. Det må meget gerne være en handelsfaglig som HHX, men det er ikke et krav. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Taler og forstår dansk og engelsk i skrift og tale
 • Kan agere professionelt overfor kunder, er udadvendt og kan lide at snakke med mennesker
 • Er god til at bevare overblikket og holde hovedet koldt i travle perioder
 • Har gå-på-mod, er proaktiv og kan følge op på kundehenvendelser
 • Har stor ordenssans og er struktureret, så du kan holde styr på kunder, leveringsprocesser og lignende
 • Kan arbejde selvstændigt, men også være en holdspiller

Og så er det et krav, at du kan indgå i vores vagtplan - også i weekender, hvor vi holder åbent om søndagen.

Vi tilbyder:

 • Muligheden for at få en karriere i en spændende bilbranche, hvor ingen dage er ens, og hvor der er mange forandringer i disse år
 • Masser af udfordringer og udviklingsmuligheder med mulighed for at få større ansvar
 • Deltagelse i spændende kundeevents
 • Kurser i blandt andet finansiering, og hvad du ellers har brug for i din hverdag

I koncernen Nielsen Car Group har vi brands som Bjarne Nielsen, Leasing.dk, Motorpoint, Bilernes Hus samt værksteder. Vi har en moderne ledelse, som sætter pris på medarbejdere, der tager initiativ og ansvar, og du kan i høj grad præge din hverdag.

Stillingen er på fuld tid, løn efter overenskomst, og arbejdsstedet er Bjarne Nielsen i Hørsholm.

Sådan søger du stillingen:

Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef Charley Schibsbye på tlf. 9929 1877 eller chsc@bn.dk. Vi behandler naturligvis din ansøgning med største fortrolighed. 

Opstart så hurtigt som muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Søg stillingen”.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Tilsammen er vi mere end 500 medarbejdere fordelt blandt vores 10 bilhuse i Bjarne Nielsen kæden, Bilernes Hus i Silkeborg, leasingfirmaet LEASING DK samt Motorpoint. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda, Seat og Volkswagen.

Vi har mere end 35 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.
Application due
01-09-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours
37 timer

Position category
Trainee-stilling

Position type
Trainee

Workplace
Hørsholm

Contact
Charley Schibsbye 
Afdelingschef
99291877
24294740
 
 
 
Follow us