Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
Cappelen Damm er Norges største forlag med et bredt utgivelsesprogram som omfatter læremidler, fagbøker, skjønn- og generell litteratur og barnebøker. Forlagsvirksomheten har 350 ansatte og utgir omkring 1500 titler årlig. Cappelen Damm Akademisk er en ledende utgiver av bøker og digitale produkter for høyere utdanning og profesjon, med ca. 40 ansatte i Oslo, Kristiansand og København.

Manusredaktør i Cappelen Damm Akademisk Arbeidssted: Kristiansand
Cappelen Damm Akademisk er Norges største utvikler av bøker for lærerutdanningene og lærere i praksis. Vi ønsker å styrke oss ytterligere på dette feltet med en dyktig manusredaktør.  
 
Som manusredaktør tar du hånd om den tekniske og språklige kvalitetssikringen av manus, og sørger for at alt er på plass før boka går til trykk eller digital publisering. Du vil jobbe tett sammen med forlagsredaktørene, som har det faglige ansvaret for bokprosjektene. Manusredaktøren samarbeider også med ombrekkere, illustratører, omslagsdesignere, produksjonskonsulenter, språkvaskere og korrekturlesere - og med forfatterne i ulike faser av bokprosjektet.  
 
Stillingen vil være knyttet til redaksjonene for pedagogikk og lærerutdanning i Oslo og Kristiansand. Daglig arbeidssted vil være i Kunnskapsparken i Kristiansand, og du vil ha hyppig kontakt med Oslokontoret.  
 
Den vi søker har  
  • høyere utdanning  
  • svært gode norskkunnskaper og sikker språkfølelse  
  • gode praktiske IT-ferdigheter  
 
Stillingen passer for deg som liker å ha mange baller i lufta og er kvalitetsbevisst, strukturert og nøyaktig. Erfaring med redaksjonelt arbeid er en fordel.
 
Vi kan tilby et svært godt arbeidsmiljø i et forlag i sterk utvikling og med høye ambisjoner.  
 
For mer informasjon om stillingen, kontakt forlagssjef Birgit Skaldehaug (telefon 99152728, birgit.skaldehaug@cappelendamm.no).  
 
Søknadsfrist: 1.02.2017.
 
 

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 01.02.2017


Spørsmål om stillingen
Birgit Skaldehaug 
Forlagssjef
991 52 728
 
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  Facebook
  LinkedIn
  Twitter
  Youtube
  Instagram

Cappelen Damm Holding AS er et av Norges ledende bokkonsern. Konsernet utvikler, formidler, selger og distribuer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. I konsernet inngår forlaget Cappelen Damm, bokhandelkjeden Tanum og distribusjonsselskapet Sentraldistribusjon AS. Konsernet har ca 590 ansatte og en samlet omsetning på nærmere 1,5 mrd. kr.