Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 

Forlagskonsernet Cappelen Damm omfatter foruten Norges største forlag, Cappelen Damm, bokhandelkjeden Tanum, Tanum bokklubber og distribusjonssentralen Sentraldistribusjon.

Samlet konsernomsetning er i overkant av 1,6 mrd. kroner. Forlaget Cappelen Damm har en forlagsomsetning på 900 mill kroner og utgir omkring 2000 titler årlig innen alle sjangre og utgivelsesområder; skjønn- og generell litteratur, barnebøker, læremidler og fagbøker. For mer informasjon se www.cappelendamm.noREDAKTØRER FOR NORSK SKJØNNLITTERATUR
Cappelen Damm søker to redaktører som kan gå inn i forlagets redaksjon for norsk skjønnlitteratur.  
 
Avdelingen for norsk skjønnlitteratur gir ut mange av Norges viktigste og mestselgende forfattere. Redaksjonen er et hjem for etablerte stemmer så vel som unge talenter. 
 
Redaktør 1 
Vi ser etter deg som har et stort engasjement for å rekruttere nye forfattere og utvikle forfatterskap over tid. Vi ønsker en person som følger med på det som skjer på det litterære feltet og har et blikk for nye retninger i litteraturen. Erfaring fra forlag eller liknende arbeid er en fordel, men ikke nødvendigvis en forutsetning.  
 
Redaktør 2 
Vi ser etter en erfaren forlagsperson eller deg som på andre måter har lang erfaring med tekstarbeid. Du bør ha god kjennskap til prosessen fra manus til ferdig bok. I tillegg til å være en dyktig leser og lojal forfatterkontakt må du kunne skrive markedstekster og utvikle omslag i samarbeid med designer. Du vil få arbeide med noen av landets beste forfattere og dessuten bidra i rekruttering av nye litterære stemmer. 
 
I begge tilfeller kan vi tilby kreative, selvstendige stillinger i et stort forlagshus med en rekke sterke fagmiljøer. Stillingene rapporterer til redaksjonssjef John Erik Riley. 
 
For mer informasjon om stillingene, kontakt redaksjonssjef John Erik Riley (994 71 858) eller forlagsdirektør Tine Kjær (414 04 923).   
 
Søknad med CV sender du inn via vår søknadsportal innen 20. november. Det er fint om du også skriver hvilken av stillingene du fortrinnsvis er interessert i.  
 

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 20.11.2017


Spørsmål om stillingen
Tine Kjær 
Forlagsdirektør
414 04 923
John Erik Riley 
Redaksjonssjef
994 71 858
 
 

Følg oss

  Hjemmeside
  Facebook
  LinkedIn
  Twitter
  Youtube
  Instagram

Cappelen Damm-konsernet utvikler, formidler, distribuerer og selger kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. I konsernet inngår forlaget Cappelen Damm, bokhandelkjeden Tanum, Tanum bokklubber og distribusjonsselskapet Sentraldistribusjon AS. Konsernet har ca 670 ansatte og en samlet omsetning på i overkant av 1,6 mrd. kr.