Ny logo fra 2023

Associates till Banking & Finance 

Schjødt är en av Nordens största advokatbyråer och en marknadsledande affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Köpenhamn och London. På Schjødt arbetar vi över kontors- och landsgränserna i högpresterande team som är skräddarsydda för att uppnå bästa resultat för våra klienter.

Beskrivning
Bank & Finans-teamet biträder stora och medelstora, svenska och internationella företag, banker och private equity-fonder med juridisk rådgivning i samband med finansieringar av olika slag i deras viktigaste affärer. Vårt mål är att bidra till största möjliga affärsnytta för våra klienter. Vi är ett sammansvetsat team som arbetar nära varandra i spännande och komplexa projekt och vi söker nu nya medarbetare att utöka teamet med. Hos oss kommer du att få eget ansvar tidigt och därmed möjlighet att utvecklas i snabb takt genom ett nära samarbete med kunniga, dedikerade och engagerade kollegor.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har en juristexamen med något eller några års erfarenhet från en advokatbyrå, bank eller bolag. 

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du som söker har ett starkt driv, en god analytisk förmåga och är noggrann. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift samt har goda akademiska meriter. Du är också genuint intresserad av den yrkesmässiga konsultrollen som bland annat innebär att skapa största möjliga affärsnytta för våra klienter. Du är en positiv lagspelare som trivs med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med trevliga kollegor. Hos oss är det viktigt att vara driven och engagerad och vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper och att vi arbetar prestigelöst och trivs med varandra.

Vad vi erbjuder
Schjødt präglas av en energisk och högpresterande miljö och våra jurister kännetecknas av ett lösningsorienterat förhållningssätt till komplexa juridiska och kommersiella frågor. På Schjødt får du tidigt klientkontakt och erbjuds en brant utvecklingskurva. Vi är en inkluderande, prestigelös och social arbetsplats och vi lägger stor vikt vid att man trivs på sitt arbete. Hos oss blir du en del av ett professionellt och engagerat team som arbetar med näringslivets stora och viktiga transaktioner och ärenden.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev, CV, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta Linnea på HR, linnea.lindkvist@schjodt.com

Besök oss gärna på schjodt.com, LinkedIn och Instagram.