Ny logo fra 2023

SERVICEINNSTILT ASSISTENT TIL VÅRT LEGAL SUPPORT-TEAM

Schjødt er et ledende forretningsadvokatfirma i Skandinavia med kontorer i Oslo, Stockholm, København, London, Stavanger, Bergen og Ålesund. Vi representerer nasjonale og utenlandske bedrifter og investeringsselskaper, herunder mange store børsnoterte konsern og har en visjon om å være klientenes førstevalg når viktige verdier står på spill. Vi stiller høye krav til oss selv og vår profesjonalitet, og søker nå en serviceinnstilt Legal support assistant til vårt kontor i Stavanger.
 

Hvem vi er

For å passe inn i vårt Legale support-team kreves det at man er en lagspiller med utpreget serviceinnstilling. Teamet vårt bistår advokatene i Schjødt på tvers av alle avdelinger, og hverdagen preges av forventninger til effektivitet og høy kvalitet i alle våre leveranser.

Du trives i et miljø der det er mye som foregår, og kjennetegnes som en kollega med mye godt humør og vilje til å yte det lille ekstra. Du er selvstendig, strukturert, nøyaktig og pålitelig, og din evne til å prioritere i en hektisk hverdag vil komme godt med hos oss. Stillingen involverer kontakter på tvers av våre kontorer, så det er også avgjørende at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Oppgaver du kan forvente å løse:

 • Fakturering
 • Saksregistrering
 • Bemanne Front Desk
 • Koordinere møteaktiviteter og arrangementer
 • Generell forretningsstøtte for advokatgruppen, herunder on-boarding, reisebestillinger m.m.

Dine kvalifikasjoner:

 • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
 • God kunnskap i MS Office
 • God tallforståelse
 • Generell høy forståelse og interesse for IT-systemer og -applikasjoner

Vi kan tilby deg:

 • Varierte arbeidsoppgaver i et profesjonelt og hyggelig arbeidsmiljø
 • Moderne kontorlokaler sentralt i Stavanger, kantine, garderobefasiliteter og sykkelparkering
 • Mulighet til å jobbe i et internasjonalt miljø, i et selskap i vekst

Arbeidstiden er mandag – fredag, fra kl. 08.00 – 16.00. Noe overtid/avvikende arbeidstid må påregnes i forbindelse med arrangementer.

 

Høres dette ut som noe for deg?

Søknad med CV og vitnemål sendes ved å klikke på knappen under. Vi vil vurdere søknader og gjennomføre intervjuer med aktuelle kandidater fortløpende og oppfordrer deg til å søke snarest. Tiltredelse etter avtale.

Schjødt jobber for å skape et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø der alle ansatte kan trives og utvikle seg, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Ta gjerne kontakt med Head of Legal support, May-Kristin Larsen, mobil: +47 92 45 18 00, dersom du har spørsmål om stillingen.
 

Om Advokatfirmaet Schjødt

Schjødt er et integrert fullservice forretningsadvokatfirma med ca. 400 medarbeidere fordelt på advokater og forretningsstøtte.

Gjennom 90 år har firmaet vært en tydelig bidragsyter til samfunnets utvikling, og er i dag internasjonalt anerkjent som et av Skandinavias ledende advokatfirmaer. Schjødt skal være førstevalget når viktige verdier står på spill.