Ny logo fra 2023

Schjødt søger fuldmægtig eller advokat til shipping, energi, og infrastruktur (København)

Er du 3-års fuldmægtig eller ung advokat med interesse inden for shipping, energi, og infrastruktur, og vil du være en del af Skandinaviens mest internationale og spændende advokatfirma?

Om Schjødt

Schjødt er Skandinaviens ledende erhvervsorienterede full-service advokatfirma med kontorer i København, Oslo, Stockholm, London, Stavanger, Bergen, og Ålesund.

Vores danske kontor i København blev etableret i november 2022 og er siden da vokset betragteligt. Vi er fortsat på en vækstrejse og på udkig efter de allerbedste advokater og advokatfuldmægtige, herunder til afdelingen for shipping, energi, og infrastruktur, hvor vi oplever stor aktivitet og vækstpotentiale. Vi bistår rederier, energiselskaber, start-ups, finansielle virksomheder, kapitalfonde, m.v. med transaktioner, kontraktsudarbejdelse, og rådgivning om regulatoriske forhold indenfor området.

Schjødt har et ungt og fagligt stærkt miljø med et kommercielt fokus og en løsningsorienteret tilgang til juridiske og kommercielle problemstillinger. Vi har et performancefokuseret og professionelt, men uhøjtideligt og socialt arbejdsmiljø, hvor man glæder sig til at komme på arbejde.

Din profil

Du er 3-årsfuldmægtig eller uddannet advokat med en vis erfaring indenfor transaktioner relateret til shipping, energi, eller infrastruktur, og – ikke mindst – har du en stor interesse i og et ønske om, at opbygge din profil indenfor området. Du er social og udadvendt, og lige så interesseret i markedsføring og klientpleje som juridisk sagsbehandling. Du trives i et arbejdsmiljø med selvstændige og varierende sager, som løses i samarbejde med engagerede kollegaer i København og på Schjødts øvrige kontorer altid med henblik på at sikre vores klienter en førsteklasses rådgivning.

Vi forventer at du kommunikerer tydeligt og troværdigt, og er sikker og vant til at arbejde på engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder

Vi tilbyder gode karrieremuligheder, konkurrencedygtige ansættelsesvilkår og muligheden for at arbejde i et fuldt integrereret skandinavisk advokatfirma.

Du bliver en del af et stærkt team i København med dansk og international erfaring, som anser faglig sparring og samarbejde for at være en vigtig del af hverdagen, der gør det sjovere at gå på arbejde og som gør vores rådgivning bedre. Det danske team indgår som en integreret del af afdelingen "Energy & Infrastructure", som er fordelt på Schjødts kontorer i Danmark, Norge, Sverige, og England.

Vi investerer i din personlige og faglige udvikling og støtter dig i dine karriereambitioner. Du får mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer gennem uddannelsen af yngre medarbejdere og som projektleder på større sager. I takt med din udvikling støtter vi dig i at opbygge stærkere relationer til klienter og til at skabe forretning og egen klientportefølje.

Har du spørgsmål til stillingen eller til Schjødt, står vi meget gerne til rådighed for en fortrolig og uddybende drøftelse. Du er velkommen til at kontakte advokat og partner, Christian Thiele, på telefon 28 72 20 29. Vi afholder løbende samtaler, så vi opfordrer dig til at indsende din ansøgning hurtigst muligt.