Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/S

Brænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en virksomhed i vækst på det internationale marked? Taler du flydende tysk? 

Så læs mere her: For Dansk Scanning A/S søger vi en salgsorienteret udbudskonsulent, der skal styrke positionen på det tyske marked.

Dansk Scanning A/S
Dansk Scanning A/S har siden 1995 specialiseret sig i digitalisering af især papirarkiver og er igennem en lang årrække blevet en af eksperterne på området i Danmark. De sikrer en professionel scanning og håndtering af arkivmateriale med blik for detaljen og ikke mindst ordentlighed. Deres ekspertise er med tiden blevet udbredt til det internationale marked, hvor deres navn er associeret med mange års erfaring og ekstrem høj kvalitet. Læs mere her.


Jobbet
I denne stilling bliver du ansvarlig for at overvåge udbud, udarbejde og vinde udbud på det tyske marked. Det er dig, der har ansvaret for, at Dansk Scanning byder på de rigtige udbud, og i den forbindelse sørger du for, at alle dele af processen varetages på bedste vis.

Du vil opleve, at du har rig mulighed for selv at planlægge og påvirke din hverdag og de beslutninger, der tages i virksomheden. Du vil overvåge udbudsportaler og koordinere udarbejdelse af relevante tilbud med kunder og kolleger.

Vi søger dig
Vi forventer, at du er flydende på tysk, da det er dig, der har ansvaret for at vinde relevante udbud, og derudover bistår du projektlederen i forhold til at sikre, at al kommunikation med kunden foregår professionelt når opgaven er i hus.

For at blive succesfuld i denne rolle, er det et krav, at du er selvkørende, tager ansvar for dine opgaver og kan arbejde struktureret og holde tungen lige i munden i nogle komplicerede og langvarige processer. Det er et krav, at du har erfaring i tyske udbudsportaler og med at udarbejde tilbud til det offentlige. Du har øje for detaljen, yder høj kundeservice og ikke mindst giver en hjælpende hånd til dine kolleger, når der er brug for det. Hverdagen kan nogle gange ændre sig, så det er en klar fordel, at du er omstillingsparat og ikke slipper opgaven, før den løst.

En virksomhed i vækst på det internationale marked
Dansk Scanning A/S er i vækst og rivende udvikling på det internationale marked, og du vil derfor få en hverdag, der foregår i tæt samarbejde med det øvrige salgsteam, IT udviklingsteamet og digitaliseringsafdelingen. Dette betyder også, at der er rig mulighed for udvikling af personlige og faglige kompetencer, samt at sætte dit præg på beslutningerne, der træffes. Hos Dansk Scanning A/S er der stort fokus på sammenhold og den flade struktur praktiseres i høj grad. Her er højt til loftet, en uformel kultur og mulighed for fleksibilitet i hverdagen i form af 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen. 

Interesseret?
Er du interesseret, skal du søge jobbet her på siden. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 

Apply for position

Application due


Work hours


Category


Position type

Workplace
SydjyllandContact
Jannie Marie Kristensen 
Senior Director
29628565