Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Kan du sælge luksusbiler?
  • Vil du sælge biler hos et af verdens førende bilmærker?
  • Sætter du kvalitet og kundeservice i højsædet?
  • Brænder du for at være en del af et dynamisk miljø, der sætter fokus på glæde i hverdagen og høj medarbejdertilfredshed? 
Mercedes-Benz CPH er ejet af Daimler AG i Stuttgart og Københavnsområdets største Mercedes-Benz forhandler med 6 forskellige lokationer med beliggenhed i Hillerød, Hørsholm, Søborg, København, Ishøj og Greve. Vi servicerer og sælger både personbiler, varebiler og lastbiler.  

Hos Mercedes-Benz CPH er vi over 300 motiverede medarbejdere, som alle yder en stor indsats for at give vores kunder en helt særlig oplevelse. Som en attraktiv arbejdsplads udvikler vi medarbejdere fagligt og personligt, så vi sammen skaber resultater i et arbejdsklima, hvor medarbejdertilfredsheden er høj.

Vi søger en salgskonsulent til Ishøj – til vores helt nye brugtvognskoncept.  

Jobbet:
Sammen med det øvrige team, står du for salget af brugte Mercedes-Benz personbiler til kvalitetsbevidste kunder – både private og virksomheder. Du får ansvaret for dit eget salgsbudget. Dertil skal du medvirke til at kunden får en enestående kundeoplevelse.    
Teamet er delt op i nye og brugte biler. Dit fokus vil være brugte, men du vil også sælge nye biler.

Kunderne vil ofte komme til dig, men du skal ligeledes være proaktiv i dit marked – opsøgende skabe relationer til både potentielle og eksisterende kunder. Du skal være med til at styrke kundens interesse omkring biler og finansieringsmuligheder, så kunden henvender sig til dig næste gang de skal købe bil.  

Du har ansvaret for hele salgsprocessen – lige fra første møde med kunden til ordren er i hus og til bilen skal leveres. Under hele processen er det din opgave at sikre, at alle aftaler overholdes og kunden altid føler sig som 1. prioritet!

Virksomheden tilbyder attraktiv løn, pension og provision, firmabil og sundhedsforsikring.  
Der er gode udviklings- og karrieremuligheder.      

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har nogen eller meget salgserfaring fra bilbranchen – gerne fra bilforhandlere eller bilfinansieringsselskaber. Det vil være et plus, hvis du har erfaring med at sælge premiumbiler.  

Du kan lide at arbejde efter faste strukturer og procedurer og har et veludviklet administrativt gen samtidig med, at du opfatter brug af IT-systemer som en naturlig del af jobbet.

Du kan arbejde selvstændigt, kan drive og strukturere indsatser og aktiviteter. Du har en inspirerende og behagelig personlighed.  

Hvis du vil høre mere, så ring til Hans Andersen på 31 444 777.

Interesseret? Send CV og ansøgning via knappen ”Søg stillingen” 
 
 

Hammer Andersen er en rekrutteringsvirksomhed med speciale i at rekruttere sælgere, salgschefer og salgsdirektører. Vi tilbyder en unik rekrutteringsproces, og hjælper med at optimere virksomheder gennem rekruttering af nøglepersoner. Læs mere om Hammer Andersen på: www.hammerandersen.com 

Kontakt

Hans Hammer Andersen 
Adm. direktør
+4531444777
 
 
 

Følg os

  LinkedIn

Del/Print


Se flere ledige stillinger på
www.hammerandersen.com