Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Salgs- og avlskonsulent søges til BREEDnCARE Midt- og Vestjylland
Om BREEDnCARE
 
BREEDnCARE Danmark er en ledende virksomhed i Danmark indenfor kvægavl og kvægpleje, med stor fokus på kvalitet. Udgangspunktet for BREEDnCARE er at tilbyde service, produkter og totalløsninger, som virkelig bidrager til et bedre bundlinjeresultat for vore kunder. 
 
Vi tilbyder topgenetik, avlsrådgivning, mastitis-prævention-helheds-pakken, specialmineraler, reproduktionsløsninger, klovpleje-produkter, mm. 
 
BREEDnCARE har domicil ved Store Anslet i Haderslev Kommune, Sønderjylland, hvor der er bygget lager- og kontorfaciliteter. 
Læs mere om BREEDnCARE på www.breedncare.dk.
 
Om jobbet
 
Som salgs- og avlskonsulent hos BREEDnCARE bliver din vigtigste opgave at rådgive mælkeproducenter i dit distrikt angående avl, reproduktion og sundhed (hovedsageligt yversundhed) samt vejlede i indkøb, der kan gavne besætning og ydelse.
 
I stillingen referer du til ejeren hos BREEDnCARE, og du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen. Som salgs- og avlskonsulent hos BREEDnCARE er du både opsøgende på nye kundemuligheder samt bruger tid på at besøge de eksisterende kunder, hvilket betyder, at du bruger det meste af din tid hos landmændene – og på landevejen.  
 
Dine succeskriterier er at nå den budgetterede omsætning gennem udvikling og udbygning af kundeporteføljen, hvor du som en naturlig del af din hverdag også har salgsfokus på de allerede eksisterende kunder. 
 
Du kører ud fra hjemmekontor, men er også løbende på besøg på kontoret i Haderslev samt deltager i dyrskuer, messer og kurser i løbet af året. 
 
Den ideelle kandidat
 
Vi søger en salgs- og avlskonsulent, som enten har viden om og/eller praktisk erfaring med kvægpleje, kvægavl og reproduktion. Måske har du været landmand, inseminør eller arbejdet med salg og rådgivning indenfor samme branche, eller på anden vis har indsigt i og kendskab til de udfordringer, der kan være i en mælkebesætning. 
 
Vi forventer, at du evner at lytte til landmandens problemstillinger og at give vejledning i indkøb, der kan gavne landmandens besætning, ydelse og bundlinje. 
 
Som person er du selvdisciplineret, initiativrig og resultatorienteret, samtidig med at du har en stor grad af ansvarsfølelse. Du har en behagelig fremtoning, og er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker.
 
I stillingen som salgs- og avlskonsulent hos BREEDnCARE er det vigtigt, at du besidder en stor grad af situationsfornemmelse med en naturlig respekt for landmandens virksomhed.  
 
Praktisk information
  • Vi søger en salgs- og avlskonsulent  til at bearbejde markedet i Midt- og Vestjylland 
  • Det er en fuldtidsstilling baseret på 37 timer om ugen 
  • BREEDnCARE er beliggende ved Haderslev – du kører ud fra hjemmekontor 
  • Der er en gulplade varevogn til rådighed i stillingen + mobiltelefon og tablet 
  • Løn efter kvalifikationer 
 
Interesseret? 
 
Send motiveret CV og ansøgning via linket her på siden. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jannie Marie Kristensen på telefon 29628565 eller mail jmk@hammerandersen.com 
 

Hammer Andersen er en rekrutteringsvirksomhed med speciale i at rekruttere sælgere, salgschefer og salgsdirektører. Vi tilbyder en unik rekrutteringsproces, og hjælper med at optimere virksomheder gennem rekruttering af nøglepersoner. Læs mere om Hammer Andersen på: www.hammerandersen.com 

Kontakt

Jannie Marie Kristensen 
Rekrutteringschef
+45 29628565
 
 
 

Følg os

  LinkedIn

Del/Print


Se flere ledige stillinger på
www.hammerandersen.com