Business Manager eMobility - EDF Danmark

✅ Brænder du for den grønne omstilling og ny teknologi?
✅ Har du lyst til at følge udviklingen i eMobility-løsninger hos et internationalt firma?
✅ Kan du rådgive om tekniske løsninger?


Så læs mere her – vi søger en Business Manager til eMobility-teamet hos EDF Danmark.

EDF Danmark
EDF i Danmark specialiserer sig i at designe, vedligeholde og modernisere den tekniske infrastruktur for at skabe intelligente og bæredygtige lokalsamfund. Deres mission er at kombinere lokal ekspertise med global viden for at hjælpe deres kunder med at accelerere dekarboniseringen. De arbejder med kunder i den offentlige og private sektor ved at rådgive om og udføre skræddersyede low-carbon tekniske løsninger. EDF Danmark er kendt for at levere en høj servicekvalitet og for at optimere energibesparelser for deres kunder. Læs mere om EDF her.

Rådgivning af eMobility-løsninger
Med reference til EDF Danmarks CEO bliver du som Business Manager for eMobility ansvarlig for account management inden for eMobility-området i forretningen. Du har ansvaret for dine egne kunder samtidig med, at du overvåger markedet, identificerer nye forretningsområder og muligheder, samt yder rådgivning til eksisterende såvel som nye kunder.

Med base fra kontoret i Hvidovre laver du både opsøgende samt vedligeholdende aktiviteter, følger op på leads og giver inputs til udbudsprocesser, markedsanalyse og prissætning.

Dine arbejdsopgaver vil derudover bl.a. være:

  • Rådgivning og forhandling med kunder, herunder udarbejdelse af tilbud og kontrakter
  • Håndtering af drift af ladestandere, planlægning af årshjul, ressourcebehov til hastesager og samarbejde med partnere og EDF’s driftsafdeling
  • Forretningsudvikling og innovation i samarbejde med kolleger på kontoret samt sekundært med hovedkontoret i Paris
  • Inputs til leverandørstyring, procesoptimering og udviklingen af tekniske løsninger
  • Deltage i events, messer, konferencer mm.

Administrativ stærk rådgiver med et kommercielt mindset
Vi søger dig, som har et stort ønske om at arbejde med eMobility, og er klar til at tage ansvaret for at drifte og administrere opgaverne i afdelingen. Du har tidligere arbejdet med rådgivning og salg af tekniske løsninger, og du har erfaring med at skabe rammerne og drive salgsprocesser selv. Du skal trives med at tage initiativ og ansvar, og så skal du have et ønske om at spille en vigtig plads i at forsætte virksomhedens vækst.

Det er en stor fordel, at du har erfaring med B2B og B2G-salg, eMobility, udbudsprocesser og grøn omstilling, og derudover er det vigtigt, at du er administrativt stærk og kan drive dit arbejde selvstændigt samtidig med at du er en teamplayer. Du er rådgiver med et kommercielt fokus og tager ansvar for din rolle, og følger op på aftaler på en struktureret, ordentlig og professionel måde. Du sparrer gerne med kolleger og samarbejdspartnere, og så er du selvkørende og vant til at arbejde selvstændigt og proaktivtt.

Vi forventer, at du er flydende i dansk og engelsk, da der er meget kommunikation kolleger både i Danmark og Paris, ligesom at kørekort og egen bil er påkrævet for at kunne besøge kunder og samarbejdspartnere.

Store udviklingsmuligheder i en international virksomhed
Hos EDF Danmark oplever de stor vækst og er i en spændende udvikling. Du kan derfor forvente en hverdag med mange spændende opgaver og mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen. Der er altså rig mulighed for at udvikle personlige og faglige kompetencer i denne rolle. Du får desuden stor frihed til at planlægge din egen hverdag.

Hos EDF Danmark og i denne rolle vil du opleve en hverdag med rig mulighed for at planlægge din egen tid og ikke mindst de beslutninger, der træffes i virksomheden. Du vil få gode, kompetente kolleger og et arbejdsmiljø, hvor man prioriterer at hjælpe hinanden og styrke fællesskabet.

Kulturen hos EDF Danmark er meget fokuseret på, at man hjælper hinanden som kolleger. Der er højt til loftet, humor i hverdagen og en tillid til hinandens arbejde. Der er 80 medarbejdere, hvoraf halvdelen er udekørende og resten sidder på kontoret. Stemningen på kontoret er meget uformel, ligesom medarbejderne har en uformel tone med hinanden.

Lyder det som noget for dig?
Hvis du er interesseret i stillingen, skal du søge ved at trykke på knappen her på siden.

Rekrutteringen varetages af Jannie Marie Kristensen, Senior Director hos Hammer Andersen. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at række ud på mail eller telefon, som ses her på siden.

Kvalitet. Sikkerhed. Bæredygtighed.

EDF i Danmark specialiserer sig i at designe, vedligeholde og modernisere den tekniske infrastruktur for at skabe intelligente og bæredygtige lokalsamfund. Vores mission er at kombinere lokal ekspertise med global viden for at hjælpe vores kunder med at accelerere dekarboniseringen.

Vi arbejder med kunder i den offentlige og private sektor ved at rådgive om og udføre skræddersyede low-carbon tekniske løsninger. Vi er kendt for at levere en høj servicekvalitet og for at optimere energibesparelser for vores kunder.Apply for position

Application due


Work hours


Category


Position type
Account & key account manager

Workplace
Hele DanmarkContact
Jannie Marie Kristensen 
Senior Director
29628565