Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
HR praktikant
Nobia Danmark søger ansvarsfuld HR praktikant
Drømmer du om at arbejde i en HR afdeling i fremtiden? Så har du her en unik chance for at få relevante erfaringer i en større dansk virksomhed præget af et uformelt og internationalt miljø med mange spændende udviklingsopgaver!  
 
Nobia Danmark ejer tre fabrikker, der udvikler og producerer de kendte køkkenbrands HTH, uno form, Invita samt bordpladefabrikken Implast. Nobia Danmark indgår i den svenske koncern Nobia AB, som er en af Europas førende køkkenproducenter med 20 stærke køkkenbrands.  
 
Nobia Danmarks HR afdeling servicerer både produktionen, butikkerne og den øvrige administration med sin placering i Ølgod. HR afdelingens opgaver dækker et bredt område indenfor løn, rekruttering, uddannelse, talent management, juridisk rådgivning, strategi og udvikling.  
 
DINE PRIMÆRE OPGAVER  
 
Onboarding  
Fortsætte med udvikling og implementering af et nyt e-learnings initiativ til styrkelse af introduktionen af nye medarbejdere, samt fokus på ændring og implementering af nye tiltag. Fokus er at få nye medarbejdere hurtigt og effektivt klædt på til at levere i deres nye stilling.  
 
Employer Branding  
Bidrage til forskellige opgaver relateret til at styrke kendskabet til Nobia som en af Danmarks attraktive arbejdspladser, herunder bidrage til øget kontakt med uddannelsesinstitutioner.  
 
Assesment Day  
Bidrage til udvikling og medvirke til afvikling af Assesment Days i forbindelse med rekrutteringer af trainees til vores butikker og administration.  
 
VI FORVENTER AT  
  • Du brænder for at få erfaringer med arbejdet i en HR afdeling  
  • Du bidrager positivt til at få løst opgaverne ved at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt  
  • Du er fleksibel, god til at se og finde nye løsninger  
  • Du har en udadvendt personlighed og et stort drive  
  • Du er god til at holde deadlines  
  • Det er naturligt for dig, at være en del af det faglige og sociale fællesskab  
  • Du har gode IT kvalifikationer  
  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse  
VI TILBYDER  
Et spændende og udfordrende praktikophold i en dynamisk afdeling, hvor ikke to dage er ens. Du kommer til at indgå i et team af dygtige kollegaer med en uformel omgangstone. Tidsmæssigt kan vi tilpasse opgaverne efter, hvornår dit praktikophold skal afvikles.  
 
KONTAKT OG ANSØGNING  
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Freddy Kloster Nielsen, Head of Training and Development på telefon 40 61 97 23.  
 
Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning, CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen” til højre for annoncen.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.  
Application deadline:
14-12-2017

Arbejdssted:
Ølgod

Ledige stillinger:
http://www.nobia.com

Kontaktpersoner:
Følg os
  LinkedIn