Om Ejner Hessel A/S

Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart. 

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 29 afdelinger - heraf 17 i Jylland og 12 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber. 

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.600 medarbejdere og omsatte i 2022 for 7.8 mia. kr.


Lastbil- og trailermekaniker - Mercedes-Benz

Vi søger en dygtig lastbil- og trailermekaniker til vores Brande-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler. Vi har rygende travlt på værkstedet, og vi har derfor brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt.

Vi kan tilbyde dig et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler og trailere hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden. Du vil opleve en hverdag med et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du vil blive en del af det lokale team i Brande, der rummer 110 flinke og dygtige kolleger. Du bliver samtidig en del af det store Hessel-team med over 1.650 kolleger fordelt over vores 29 afdelinger. Du vil opleve, at Ejner Hessel er en meget flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt. Vi tilbyder yderligere attraktive ansættelsesvilkår – herunder sundhedssikring samt mulighed for videre- og efteruddannelse hos Mercedes-Benz. ​  

Du er...     

  • Udlært lastbilmekaniker – gerne med kendskab til Mercedes-Benz lastbiler. Dette er dog ikke et krav.
  • Erfaren og har gerne kompetencer med el-fejlsøgning.
  • Grundig og sætter derfor en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet.    
  • Selvstændig og klar til at gå den ekstra mil for kunden, som Ejner Hessel er så kendt for.       

Kontakt værkfører, vare-/lastbiler Stefan Bredgaard på tlf. 7211 6144, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi glæder os til at høre fra dig!Spørsmål om stillingen
Stefan Bredgaard 
Værkfører varebiler/lastbiler
7211 6144
2154 4441