Om Ejner Hessel A/S

Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, XPENG, Renault, Dacia, Ford og Smart. 

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 30 afdelinger - heraf 18 i Jylland og 12 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber. 

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag over 1.700 medarbejdere og omsatte i 2023 for 9 mia. kr.


Værkfører, Renault varebiler

Er du vant til at drive et stort værksted, er du struktureret af natur og trives du med at have indflydelse og ansvar? Så er du måske Ejner Hessels nye varebilsværkfører i Albertslund.

Vi søger en selvstændig og erfaren værkfører til vores varebilsværksteds i Albertslund, der er autoriseret serviceværksted for Renault og Dacia varebiler. Det går ikke stille for sig på varebilsværkstedet, hvor vi har mange store og faste kunder - og vi har brug for dig på holdet hurtigst muligt! Måske du i dag sidder i en lignende stilling som værkfører eller værkstedschef i et større bilhus i Københavnsområdet, og venter på en ny, spændende udfordring hos en af Danmarks største bilforhandlere? 

Vi kan tilbyde dig et udfordrende og alsidigt job i et stort og moderne bilhus, hvor ikke to dage er ens. Du vil fungere som et aktivt og afgørende bindeled mellem vores mekanikere og kunderne, og du får således stor berøringsflade i hele huset. Du bliver en del af det lokale team i Albertslund-afdelingen, der rummer 64 dygtige og flinke kolleger samt det store Hessel-team med 1.700 kolleger fordelt over vores 29 afdelinger rundt om i landet.

Dine primære opgaver dækker:      

 • Ledelse og fordeling af arbejdsopgaverne mellem værkstedets mekanikere og lærlinge.
 • Overblik over driften og medansvarlig for en effektiv arbejdsgang på varebilsværkstedet.
 • Teknisk sparring med mekanikere.
 • Fast kontaktperson for værkstedets større erhvervskunder.
 • Kunderådgivning, herunder både fysisk samt via telefon og mail.
 • Fakturering.

Du er...

 • Værkfører eller værkstedschef i dag og har erfaring med at lede et større værksted.
 • Erfaren når det kommer til værkstedsdrift - og du kender bilbranchen til fingerspidserne.
 • Du har formentlig også stiftet bekendtskab med erhvervskunder i tidligere jobs – og du ved derfor, hvor vigtige den gode relation er.
 • Serviceminded, struktureret og klar til at gå den ekstra mil for kunderne og dine kolleger - også når det går stærkt i værkstedsindskrivningen mandag morgen.
 • En holdspiller som altid formår at lede dit team.
 • Endelig er du ikke bange for at smøge ærmerne op og give den en ekstra skalle, når det kræves.

Ansættelsesstart vil være hurtigt muligt efter aftale.

Kontakt eftermarkedschef, Claus Fisker på mobil +4520853705, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!Spørsmål om stillingen
Claus Fisker 
Eftermarkedschef, Renault, Dacia og Ford
7211 6132